上一頁下一頁
發新話題

不知如果是好....

收藏  |  訂閱
97  2.6k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-14 04:46 PM 發表 查看引用來源

嘩~ 令人刮目相看...:smile_40: :smile_40: :smile_40:

原因係咩呢>>>???:smile_41: :smile_41:
原因:
1.唔得
2.岩岩打完飛機
3.變左正人君子

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-14 04:46 PM 發表 查看引用來源

嘩~ 令人刮目相看...:smile_40: :smile_40: :smile_40:

原因係咩呢>>>???:smile_41: :smile_41:
你想知咩原因!?唔食既原因!?

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 16:46 發表 查看引用來源

我介紹過一個男仔俾佢可以幫佢解決呢方面
佢話呢個世界冇免費餐,仲話得我一個有免費餐唔好咩= =
個女人愛上你呀????:smile_40:  

又或者你技術了得...:smile_40:

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 04:46 PM 發表 查看引用來源

你唔食都益下人麻...keke

引用:
原帖由 felix_mcs 於 2009-4-14 04:47 PM 發表 查看引用來源
樓主好似係潮區浦開:smile_35:

anyway, 佢唔搵, 你搵俾佢叮咁
呢邊都有睇既:smile_46:
話晒男人黎架嘛:smile_35:
我幫佢搵過佢話只可以我一個:smile_19:

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 04:47 PM 發表 查看引用來源

而家係你肯佢都唔制,佢只俾我:')
咁姐係呢度無人幫到妳啦....:smile_35:

咁你想點呢......?????????????????

後生仔...一餐半餐無所謂啦......食啦..

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-14 04:48 PM 發表 查看引用來源

個女人愛上你呀????:smile_40:  

又或者你技術了得...:smile_40:
唔知佢:smile_19:
我覺得同佢果時冇女朋友既feel:smile_35:

引用:
原帖由 天才兒童 於 2009-4-14 16:47 發表 查看引用來源

原因:
1.唔得
2.岩岩打完飛機
3.變左正人君子
唔知呢????:smile_45: :smile_45:

又無GF, 雙方都有需要.. 又點解要拒絕.....:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 04:46 PM 發表

你咪同佢講, 你都唔鐘意免費餐

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

咁姐係呢度無人幫到妳啦....:smile_35:

咁你想點呢......?????????????????

後生仔...一餐半餐無所謂啦......食啦..
以前既我就會食既:smile_46:
但而家大個左唔係咁諗:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆