有食唔食X2

收藏  |  訂閱
32  5.3k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-13 05:34 PM 發表 查看引用來源
佢擺明第二次就係報仇嘔落你度啦 .......
咁都俾你諗倒

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-13 09:32 AM 發表 查看引用來源

天注定 算吧啦
我覺得佢一定有愛滋...哈哈...因為咁諗我會舒服d

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-13 11:00 AM 發表 查看引用來源
可以上黎.....
我未試過呀...真係得咩...咁要過兩招黎啦Ching...

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-13 05:34 PM 發表 查看引用來源
佢擺明第二次就係報仇嘔落你度啦 .......
係喎...果真有道理...要mark低佢...哈哈

小醉CUTE~
大醉UNLY~

呢D女真係7到冇朋友:smile_30:

引用:
原帖由 沉龍 於 13/4/2009 03:34 AM 發表 查看引用來源
小弟今次係第一次出post...而且內容亦唔太"引人入性"...如果寫得唔好or太沉悶....請大家見諒:smile_35:

話說早排識左個女仔...幾高下...小小baby fat...21才...樣唔錯...有小小傻大姐feel...是我杯茶:smile_47:  ...
ching 食幾多,著幾多!都係整定嘅:smile_46:

你都算係雄性動物?:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-14 02:10 AM 發表 查看引用來源
小醉CUTE~
大醉UNLY~

呢D女真係7到冇朋友:smile_30:
非常同意...果然有心得呀...攪到我好想知點CUTE法tim...

引用:
原帖由 kelvinbb1 於 2009-4-14 02:34 AM 發表 查看引用來源
你都算係雄性動物?:smile_45:
咁嘔吐物我真係頂唔順丫嗎...第一次又怕失表現...比你你點啦???

引用:
原帖由 沉龍 於 2009-4-14 02:40 AM 發表 查看引用來源

非常同意...果然有心得呀...攪到我好想知點CUTE法tim...
小醉起碼唔會發癲又嘔先啦...
我唔會比自己大醉...一啖起兩啖止就算...冇咩必要都唔會飲:smile_13:

前往最後回覆