上一頁下一頁
發新話題

對朋友老婆有性幻想

收藏  |  訂閱
115  28.4k

引用:
原帖由 RICT6878 於 2009-4-12 10:58 AM 發表 查看引用來源
我朋友老婆樣貌ok,不過對眼幾淫,溫柔有禮貌,佢地有一個女,
我朋友成日飲酒,佢成日飲醉酒話佢老婆好大食,吹笛好舒服,
佢老婆身材都ok,約有33c,個PATPAT好大,真係攬到我對佢有
性幻想:smile_27:
食药啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 RICT6878 於 12/4/2009 10:58 AM 發表 查看引用來源
我朋友老婆樣貌ok,不過對眼幾淫,溫柔有禮貌,佢地有一個女,
佢老婆身材都ok,約有33c,個PATPAT好大,真係攬到我對佢有
ching 你已經上哂腦喇 :smile_30:

引用:
原帖由 jumboleung 於 12/4/2009 04:41 PM 發表 查看引用來源
食药啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
打埋針好啲喎! 最好搵件白色衫綁住:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 RICT6878 於 2009-4-12 10:58 AM 發表 查看引用來源
你可以好似d AV片咁去你個friend屋企探佢之後灌醉你個friend之後再攪佢老婆...等你個friend醒番時,你地已經攪完..

香港男人原來咁多幻想曲架..:smile_44: :smile_44: :smile_40: :smile_40:

同你做朋友真係仆 x.. . :smile_45:

朋友妻不可窺.....C兄無謂諗多左:smile_39:

引用:
attracted to a hot woman is very normal ar, don't be ashamed! haha

有同感...小弟本身身邊d fd既gf有幾個都ok索+好身材~:smile_27:
有時一齊出黎唱k or去完海灘玩之後, 都會"回味"下既:smile_47:

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-4-12 04:55 PM 發表 查看引用來源

打埋針好啲喎! 最好搵件白色衫綁住:smile_30: :smile_43:
最好搵塊件白色布冚住ar!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆