上一頁下一頁
發新話題

在維園的初夜

收藏  |  訂閱
321  17.1k

what a good place!

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-7 04:37 PM 發表 查看引用來源

小心ar小朋友..唔好衝紅燈la
我吾容許沖紅燈ga.. :smile_34:
:smile_30:要扣三分ga..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-7 04:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:難以相像...
我bf佢黎得鴻鴻聲...
我又唔忍心要佢咁樣扯住走:smile_39:

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 04:38 PM 發表

我之後都有用紙巾抹一抹佢嫁...
不過攤野重係唔係到,,我就真係唔知..

係就係dirty左d
不過無咁痛bor:smile_44:
wai...你唔係yesterday大戰ga咩..咩賽果

引用:
原帖由 psp1847 於 2009-4-7 04:38 PM 發表 查看引用來源
what a good place!
咁你都快d去試下啦...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

wai...你唔係yesterday大戰ga咩..咩賽果
Yesterday 過個.....賽果咪就係兩個鍾,,汁左兩擠lor....
過程無咩特別...只係有小許sm...
所以無寫出黎...:smile_13:

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 04:39 PM 發表 查看引用來源

我bf佢黎得鴻鴻聲...
我又唔忍心要佢咁樣扯住走:smile_39:
:smile_34:打飛機..or 口爆..
:smile_45:點都好過係咁ge 環璄搞野

嘩:smile_40: 好勁呀:smile_38:
第一次就識得含啦:smile_42:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-7 04:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_34:打飛機..or 口爆..
:smile_45:點都好過係咁ge 環璄搞野
唉....佢從來都唔會係呢d情況下射,,
個下我先頭痛...!
到而家為止,,佢未試口爆我嫁,,,
佢扯到咁上下就話要插嫁啦,,,:smile_42:

引用:
原帖由 isaac3690 於 2009-4-7 04:45 PM 發表 查看引用來源
嘩:smile_40: 好勁呀:smile_38:
第一次就識得含啦:smile_42:
佢唔係我第一個男友黎嫁...
我之前都有幫過我D ex含嫁,,,,,:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆