上一頁下一頁
發新話題

第 1 次發帖 --- 在陌生人的車上 (UPDATED)

收藏  |  訂閱
106  9.1k

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 03:49 PM 發表
個下集我係咪應該 EDIT 返個頂 POST 度加落去呢?:smile_41:
+ 番 part 2第幾貢

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 03:49 PM 發表 查看引用來源
個下集我係咪應該 EDIT 返個頂 POST 度加落去呢?:smile_41:
你鍾意係上面入又得 後面入亦得

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 03:49 PM 發表 查看引用來源
咁樣會方便 d 讀者去睇既....
不過麻煩在妳每次加完野都要改一改個 topic 話比人知架 ~
唔係好多小朋友都唔會知....重會不停 order 妳繼續下集囉 ~

QUICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

hahahahahahahahhahaaaaa.........................

thanks for sharing

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 03:54 PM 發表 查看引用來源

+ 番 part 2第幾貢
唔該晒!
加左起第一個 POST 度 LU

引用:
原帖由 KSYKS 於 2009-4-6 03:54 PM 發表 查看引用來源

你鍾意係上面入又得 後面入亦得
咁你多數鍾意點樣入?

後來,我對男友哭著說被陌生人非禮了,我當然不敢告訴他我根本打算背著他再來一次 ONS:smile_19: 咁都得

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 04:08 PM 發表 查看引用來源
後來,我對男友哭著說被陌生人非禮了,我當然不敢告訴他我根本打算背著他再來一次 ONS:smile_19: 咁都得
我唔想死住

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:05 PM 發表 查看引用來源

咁你多數鍾意點樣入?
我最鍾意係後面入,係後面觀看女士背部的線條 正到不得了
btw , thanks for share

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆