上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 懵盛盛 於 2009-4-1 10:53 PM 發表 查看引用來源
呢度有乜搞作.....?:smile_41:
你想有d咩搞作啊~:smile_19:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-1 11:08 PM 發表 查看引用來源

嗯~ 多謝你仲記得小天使妹妹呀~
我點會唔記得天使妹妹呀
妳近來好嗎

嘩:smile_30: 好多人黎小天使道:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-1 10:07 PM 發表 查看引用來源
Hello~:smile_15:
小天使誠徵28-40歲或以上的男女朋友入0黎做個Friend啦~現在小天使返0黎繼續開[PART 9]同大家見面啦~:smile_40:   
並衷心感謝大家對小天使的支持啊~  

小天使與有心人的心路歷 ...
支持天使開post,大家快樂線上見.
有緣終會論壇遇,歡欣笑面迎每天
蓉兒支持

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-1 11:12 PM 發表 查看引用來源

咩0者~:smile_13: 係你唔出聲之嘛~:smile_45:
我又無你電話號碼,點出聲呀:smile_45:

入來 SAY HI:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 懵盛盛 於 2009-4-1 10:58 PM 發表 查看引用來源
...又系水靜河飛嘅....:smile_45:
謝過師兄慒盛盛~
歡迎到訪天使地~

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-4-1 11:15 PM 發表 查看引用來源

我點會唔記得天使妹妹呀
妳近來好嗎
嗯~ 小天使妹妹無穿無糷咁啦~:smile_30: 你又點呀~:smile_38:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-1 11:16 PM 發表 查看引用來源
嘩:smile_30: 好多人黎小天使道:smile_30: :smile_30:
承蒙大家賞面入0黎小天使的post天南地北啊~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-1 11:32 PM 發表 查看引用來源

嗯~ 小天使妹妹無穿無糷咁啦~:smile_30: 你又點呀~:smile_38:
so far so good,同埋搵到.....:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆