半宅男徵 喜歡動漫模型的男女性朋友

收藏  |  訂閱
27  364

引用:
原帖由 高機動馬沙 於 2009-4-7 04:02 PM 發表 查看引用來源
你好,我係馬沙~~:smile_47:
咁你架百式去左邊呀:smile_30:

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-4-7 04:16 PM 發表 查看引用來源
咁你架百式去左邊呀:smile_30:
係太空度~~俾哈曼打到冇哂d手手腳腳 ,我當垃圾咁丟左係太空~~~:smile_34:

引用:
原帖由 高機動馬沙 於 2009-4-7 04:14 PM 發表 查看引用來源
我都係ga~~~宜家我都有睇ga~~~but少D時間睇~~~~
睇緊咩呀e排:smile_38:
搭車既時候睇囉:smile_44:
我都係禁

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-4-7 04:48 PM 發表 查看引用來源

睇緊咩呀e排:smile_38:
搭車既時候睇囉:smile_44:
我都係禁
動晝睇緊soul eater(完)家庭教師:smile_34: ~~~~~~漫畫睇緊搜狼,妖精尾巴,Lair game,keroro,lost brian:smile_38: ~~上網睇緊火影,one piece,hunter~~~~~想睇但冇時間睇有好多.....爆漫,死神.......等等~~~~~~~

引用:
原帖由 高機動馬沙 於 2009-4-7 05:01 PM 發表 查看引用來源
動晝睇緊soul eater(完)家庭教師:smile_34: ~~~~~~漫畫睇緊搜狼,妖精尾巴,Lair game,keroro,lost brian:smile_38: ~~上網睇緊火影,one piece,hunter~~~~~想睇但冇時間睇有好多.....爆漫,死神.......等等~~~~~~~
hunter九年都唔出一本:smile_27:
好鬼飄忽呀佢:smile_27:
你講果d我有部份都有睇開

引用:
原帖由 高機動馬沙 於 2009-4-7 04:14 PM 發表 查看引用來源
我都係ga~~~宜家我都有睇ga~~~but少D時間睇~~~~
我都係..最近太忙,無時間睇
一有時間一定日日係屋企睇....哈哈

引用:
原帖由 醉醉地 於 2009-4-7 05:06 PM 發表 查看引用來源

hunter九年都唔出一本:smile_27:
好鬼飄忽呀佢:smile_27:
你講果d我有部份都有睇開
係呀,所以我先上網睇ja...1-2個月1話=.=:smile_27:

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-4-7 05:14 PM 發表 查看引用來源

我都係..最近太忙,無時間睇
一有時間一定日日係屋企睇....哈哈
我都係,不過岩岩買左lost brain第2期,同lair game第8期~~

前往最後回覆