上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆◇◆ ~ 無心漢徵有心人 ~ ◆◇◆◇◆

收藏  |  訂閱
200  2.1k

ha~~funny post~~
hihi~

一日甘多就潛左去第5板, 撈翻上黎抖抖氣先

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 08:47 PM 發表 查看引用來源
一日甘多就潛左去第5板, 撈翻上黎抖抖氣先
抖夠氣未:smile_30: :smile_30:

HELO EVERYBODY~

引用:
原帖由 漠財 於 2009-3-28 07:57 PM 發表 查看引用來源
保證嘅比不能保證多好多喎 睇落都唔差喎 支持下你:smile_38:
Xie Xie Your Support~~~
尋晚趕住出去食飯睇吾到你添  Sorry Sorry~~

係呀~~  保證嘅比不能保證多好多~~     

雖然應以質取勝, 貴精不貴多, 但, 我不同意我是差的~~  

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 08:11 PM 發表 查看引用來源
你係咪好男先:smile_47:
係就應該唔水驚啦, 祝你好運:smile_40:
我開終名義表示左我吾係好男人, 所以我好驚呀~~~

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-3-28 08:12 PM 發表 查看引用來源

宜家飛去 :smile_35::smile_43:
幾時"反"來呀~~~??  (註: 我雙手拍緊枱, 好似問rice甘)  

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-3-28 08:29 PM 發表 查看引用來源
ha~~funny post~~
hihi~
謝謝~~~    多D黎幫襯下, 比個折頭你~~~

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 09:03 PM 發表 查看引用來源

幾時"反"來呀~~~??  (註: 我雙手拍緊枱, 好似問rice甘)  
等到花兒也謝了..........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 09:05 PM 發表 查看引用來源

謝謝~~~    多D黎幫襯下, 比個折頭你~~~
你賣咩野呢:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆