【續集】女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了

收藏  |  訂閱
38  2.0k

引用:
原帖由 條利冇毛 於 2009-3-19 05:15 PM 發表 查看引用來源

你呢句中晒point呀.......c hing.......

講真, 其實真係.....因為越黎越愛佢, 就好想同佢做呢樣野, 但女o既

又唔好成日以為我地男o既係因為呢樣野而同你o係埋一齊.(至少我唔係)

有時做男人真係好矛盾,  ...
同感...真係好矛盾
女人一句"難道你係為摸我同上床先同我一齊"我已經O哂咀.
自問都只係想大家關係親密d, 都唔明點解會俾人歸類為濫交好色之徒..:smile_39:
所謂女友竟然只能遠觀,神交...o咀x2 而且都拍左有番咁上下年數啦.  
唔係完全唔明呢種女人唸乜,只係俾人懷疑+拒絕既feel too bad.

搞到有時我都會懷疑番佢會咁抗拒係咪背後有咩野暪住我..:smile_45:
ps如果婚後都係咁就大鑊...所以短期內唔結婚

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-17 11:51 AM 發表 查看引用來源
我上星期出左個咁既post:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9260631&extra=page%3D2

大約係話我呢三年女友唔肯同我做愛...
我就終於出左去偷食一次...

先回番大家朋友d問題先
1) 我同佢三年前 ...
:smile_13::smile_13:咁而家分左手?

樓主....講真都好同情你...11年感情就咁完左..(不過我覺得好似仲有機會咁)
不過..如果唔完左呢段感情...之後既就可能係你辛苦一世..
到時唔只一次one night stand...
可能係好多次...可能唔止one..直頭係sp...2奶..

我係女仔,聽下我既感受呀~~

唔知大家有冇留意我向之前個post都有留言
我都贊成樓主離開佢女朋友
唔係因唔因為做唔做既關係
係感覺上佢女朋友有d野唔同樓主講

向我既認知,當對方唔坦白講自己諗咩既時候
就係一段關係有問題既時候
唔想要,咪同男朋友講點解唔想要
覺得男仔咸濕變態唔係一個唔想要既原因
個個男仔都係咁ga啦~
同佢話樓主似強姦犯,咁成條街既男人都係強姦犯啦

有d咩講清楚,起得埋一齊就冇野唔講得啦
所以我之前個post都話,如果樓主傾完都唔得既
樓主要好好諗清楚
未結婚已經話你係強姦犯
結左婚之後咪打電話報警?!:smile_14:

我就覺得樓主冇做錯,唔係女朋友唔比你,你都唔會出去食啦~
屋企既住家菜點都好食過街邊野呀~

傷心一陣好啦~
明天會更好~~~
好好咁搵一個真係會交心,坦白,講真話既女朋友啦~

我唔可以話good job 既,but 佢咁樣攪法真係有點兒那個,有邊個男人唔想同愛既人做ga:smile_38:

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-19 09:37 PM 發表 查看引用來源
我係女仔,聽下我既感受呀~~

唔知大家有冇留意我向之前個post都有留言
我都贊成樓主離開佢女朋友
唔係因唔因為做唔做既關係
係感覺上佢女朋友有d野唔同樓主講

向我既認知,當對方唔坦白講自己諗咩既時候
就係 ...
我完全同意...

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-3-19 06:54 PM 發表

同感...真係好矛盾
女人一句"難道你係為摸我同上床先同我一齊"我已經O哂咀.
自問都只係想大家關係親密d, 都唔明點解會俾人歸類為濫交好色之徒..:smile_39:
所謂女友竟然只能遠觀,神交...o咀x2 而且都拍左有番咁上下年數啦.  
唔係完全唔明呢種女人唸乜,只係俾人懷疑+拒絕既feel too bad.

搞到有時我都會懷疑番佢會咁抗拒係咪背後有咩野暪住我..:smile_45:
ps如果婚後都係咁就大鑊...所以短期內唔結婚
呢句又中呀..........c hing........
講真.....有時真係好想知你唔想, 又或你唔做o既原因, 但.....你唔講.....
做男人開口問其實又有d怪, 唔通我開口問你....."唔濕呀? 痛呀? 唔舒服呀? "
問到出口怪之餘都尷尬喇......咁係你問題定我問題呢?.........有時想要男人
做主動非常正常, 咁女人想要o既時候又有幾多個會主動呀?唔會主動
,又唔講....我地男人又係得個估字.....又睇下估o岩定估錯......估中你想要,
你又唔多配合.......估錯你唔要, 就更加唔駛講, 左格右格,左檸右檸多多野講...
總之就難做喇.......

小姐們.....真係麻煩你地比d暗示話比我地d男人知, 你地想點.....

引用:
原帖由 條利冇毛 於 2009-3-20 09:43 AM 發表 查看引用來源

呢句又中呀..........c hing........
講真.....有時真係好想知你唔想, 又或你唔做o既原因, 但.....你唔講.....
做男人開口問其實又有d怪, 唔通我開口問你....."唔濕呀? 痛呀? 唔舒服呀? "
問到出口怪之餘都 ...
如果佢地D女仔係講我地就唔洗咁煩啦..........
返工都多野諗架啦........返到屋企又要諗佢想點喎........
我地D男人真係好難做架嘛........又要做得好又要岩佢心水.......
佢地又唔講佢地想點.......唔好話做愛啦......諗住令佢開心D都諗爆頭......
做完出黎一陣話你又洗錢......又話你唔問佢.....但係問左佢佢又唔會答你喎......
唔做D野出黎又話我地唔埋佢唔關心佢.......唉.......都唔知可以點.......

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-17 11:51 AM 發表 查看引用來源
我上星期出左個咁既post:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9260631&extra=page%3D2

大約係話我呢三年女友唔肯同我做愛...
我就終於出左去偷食一次...

先回番大家朋友d問題先
1) 我同佢三年前 ...
十一年既感情....話長唔長話短唔短
如果係真心愛佢既...不如搵返佢啦...
再係唔比你...你咪先去搵幫手囉@@
或者同佢講明...你真係唔比我就搵人幫.......
睇下佢會點囉:smile_13:

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2009-3-20 11:56 AM 發表

如果佢地D女仔係講我地就唔洗咁煩啦..........
返工都多野諗架啦........返到屋企又要諗佢想點喎........
我地D男人真係好難做架嘛........又要做得好又要岩佢心水.......
佢地又唔講佢地想點.......唔好話做 ...
依句真係殺死唔小男人既腦細胞

女仔又想要驚喜又想我地買既禮物要0岩佢心水, 大佬, 你唔俾貼士點買到呀!?

有時又話送花無聊又0徙錢, 一睇到有女仔收到男朋友送既花又話我地唔送唔識浪漫

做得唔合心意又罵人蠢

大街大巷又罵人又打人(記得有fd最慘係被打J)

有時真係受夠架!!!

前往最後回覆