上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  102.9k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-16 03:54 PM 發表 查看引用來源

如果係o係地庫o個層...我間唔中都有去...
亦買過下野...不過唔多見有妹妹仔喎....
係咩...可能咁啱冇做掛....哈哈~~算啦...你都休去買嘢啫...有冇妹妹都冇所謂河

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-16 03:56 PM 發表 查看引用來源

作為sales,唔用個d產品點知好唔好喎

公司會唔會比你借返去玩下架
佢地好好架...會有d版俾我地架.....
不過maybe係唔係咁靚囉...
但係自己買就有員工價 3-4折不等...哈哈~~

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-3-16 03:57 PM 發表 查看引用來源
下一次有新玩具介紹下喎
我e家冇做架啦....得閒上網seach下囉.....好多promo 架...

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:01 PM 發表 查看引用來源

佢地好好架...會有d版俾我地架.....
不過maybe係唔係咁靚囉...
但係自己買就有員工價 3-4折不等...哈哈~~
咁你一定玩過好多啦

可唔可以列舉出黎先?

prat two lei???

引用:
原帖由 supersweet 於 16-3-2009 15:50 發表 查看引用來源

c妹~~~~~哈哈....係勁靚仔呀~~:smile_47:
等我去搵下依D請唔請人先 :smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

等我去搵下依D請唔請人先 :smile_40::smile_40:
你想做我介紹你啦 ~~ c妹....卡卡

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-16 04:03 PM 發表 查看引用來源

咁你一定玩過好多啦

可唔可以列舉出黎先?
都係不離假陽具呀...旦旦呀....sexy 套裝呀.... 春藥咁喇~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

都係不離假陽具呀...旦旦呀....sexy 套裝呀.... 春藥咁喇~~
姐姐就好啦...有令仔鍚

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

春藥??呢個我真係唔知啦......得唔得先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆