上一頁下一頁
發新話題

好唔開心,比個男網友呃左

收藏  |  訂閱
113  7.3k

引用:
原帖由 殺手joe 於 9-3-2009 01:55 AM 發表 查看引用來源
知更:smile_30: :smile_30: :smile_30:
見到我 咁開心 :smile_40:

引用:
原帖由 apple724 於 9-3-2009 01:57 AM 發表 查看引用來源
   你淨係話識好耐呀小姐:smile_45: 1年又係耐..3個月都可以叫耐:smile_29:
話食左飯一個星期~
我估佢地見左面一個星期啦~
不過~ 唔知識左幾耐先見面呢 :smile_45:
但~ 呢個唔係重點囉... 可以識左幾小時就見面架嘛 :smile_30:

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 01:53 AM 發表
話去 camp ~ 仲得返 2個人~
比我就掉頭走返屋企啦 :smile_45:
留得低就有少少預左囉 :smile_19:
孤男寡女共處一室~ 女仔實有損失~ :smile_42:
最緊要都係:佢當初有無你情我願先!?
係雙方情願之下所做既性行為係唔使負上刑事責任woo!

你而家先黎事後後悔, 神都幫唔到你啦

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 01:53 AM 發表 查看引用來源
坐船去,冇左尾斑船,走唔到

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 01:59 AM 發表 查看引用來源

見到我 咁開心 :smile_40:  
sure happy la
i see you is so so so happy la

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:01 AM 發表 查看引用來源

話食左飯一個星期~
我估佢地見左面一個星期啦~
不過~ 唔知識左幾耐先見面呢 :smile_45:
但~ 呢個唔係重點囉... 可以識左幾小時就見面架嘛 :smile_30:  
咪係囉...知鬼佢識幾耐呀:smile_29:
咁絕...識幾小時就見

果然同樓主個名一樣:smile_39:

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 01:53 AM 發表
咁你應該過返兩招比D小妹妹喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 無知少女 於 9-3-2009 02:04 AM 發表 查看引用來源

坐船去,冇左尾斑船,走唔到
咁無其他 tent 咩? 要共處一個 :smile_13:

引用:
原帖由 apple724 於 9-3-2009 02:06 AM 發表 查看引用來源
    咪係囉...知鬼佢識幾耐呀:smile_29:
咁絕...識幾小時就見
哈哈 :smile_44:  舊事黎 呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆