4月16____20號湛江游ktv.旅遊團.3日3夜 AA

收藏  |  訂閱
35  915

回覆 20# 的帖子

我上次都係問公安哥哥先過到:smile_13:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-5 07:55 PM 發表 查看引用來源

我係唔識過返香港關:') :') :')
花花...冇左你電話
pm未用到...你打我以前既電話啦

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 08:06 PM 發表

花花...冇左你電話
pm未用到...你打我以前既電話啦
我無你以前電話喎:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-5 08:11 PM 發表 查看引用來源

我無你以前電話喎:smile_19: :smile_19:
[email=^**@$]^**@$[/email])^#收野啦

報名先:smile_38:

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 07:50 PM 發表 查看引用來源

ban左十九幾個ac啦
又俾人利用我既牌頭
妖...早就準備好啦...去到100啦
係d傻西仲玩ban ip...笑9到我死
我既ac已經公開俾朋友上黎
魔鬼準備起程啦...不過準備左手提電腦
得閒就插下d西人:smile_30: :smile_30: :smile_30:

recall your mind please ??

:smile_38: 去唔到都支持下

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-5 07:18 PM 發表

你點收PM啊:smile_45: :smile_45:
我常在茂名,小心去食海鮮比人屈到九彩,湛江妹,好少靚貨,通常來自廣西矮腳虎同海南黑妹,有咩好食呢?
雖然南寧年年有時裝展同模特兒大賽,唔好心存好彩,以為去到附近有好野食.
...
THANK U C Hing 眞係,受益非淺  !:smile_38:

回覆 1# 的帖子

去唔到都推一推:') :') :')

湛江最出名系徐聞既木桶雞,食就好,玩就真系麻撚麻

前往最後回覆