上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.0k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-3-3 02:35 PM 發表 查看引用來源
HSBC已經元氣大傷,最快都要3年以上,等佢攪掂晒美國業務:smile_42:
攪掂晒啦,暫停營業嘛:smile_30:
不過仲有1000億資產放係到慢慢蝕:smile_30:

:smile_43: 專心做野...

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-3 02:40 PM 發表 查看引用來源

攪掂晒啦,暫停營業嘛:smile_30:
不過仲有1000億資產放係到慢慢蝕:smile_30:
唔係話停就停:smile_34:

妖~~~~~~~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 戀之味道 於 3-3-2009 15:26 發表 查看引用來源
唔係話停就停:smile_34:
妳響HSBC 做架...:smile_41:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-3 04:08 PM 發表 查看引用來源

妳響HSBC 做架...:smile_41:
唔係:smile_34:

引用:
原帖由 戀之味道 於 3-3-2009 16:11 發表 查看引用來源
唔係:smile_34:
今日悶唔悶呀又:smile_40:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-3 04:08 PM 發表 查看引用來源

響HSBC 做架...:smile_41:
你睇下人地個名下面d字先啦.....佢係佬黎架....正宗麻甩佬一名.....仲要大過我果隻.....:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-3-3 04:44 PM 發表 查看引用來源

你睇下人地個名下面d字先啦.....佢係佬黎架....正宗麻甩佬一名.....仲要大過我果隻.....:smile_38:
朱大少.係得你一個見過我:smile_34:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-3-3 16:44 發表 查看引用來源

通透:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆