上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

可能樓主少上去玩,才會咁,不過講真咁易信D女,遲早沉船中招, good luck:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:23 PM 發表 查看引用來源
樓主已經寫左佢的錯事,已經知錯,又敢於寫出事實,希望有關人等原諒,請不要過份辱罵,比下面我,話兩句好啦!:smile_30: :smile_30:
我都好認同團長嘅意見:smile_35:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:23 PM 發表 查看引用來源
樓主已經寫左佢的錯事,已經知錯,又敢於寫出事實,希望有關人等原諒,請不要過份辱罵,比下面我,話兩句好啦!:smile_30: :smile_30:
唉,其实我都有D同情楼主.....讲真他都几惨的,给条女骗还要......唉....:smile_39:

引用:
唔屌醒佢唔知錯架,依家塞錢落佢袋啦

唔知另外個位團友會唔會出黎講幾句呢?:smile_43: :smile_43:

乜嘢女都系不可信,樓主己SAY  SORRY!又系第一次,那就大家睇完就算啦!

回覆 1# 的帖子

有啲白痴呀...兜兜轉轉...以為 FOC ...點知仲要科水...唔該村長去倉之前同啲新人 Briefing

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-3-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

唔屌醒佢唔知錯架,依家塞錢落佢袋啦
算啦,人地新手,你古个个都可以好像你甘成日都可以FOC咩....

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:09 PM 發表 查看引用來源
我覺得條女好有問題,應該食兩家茶禮,你快D回夠50分,PM我,條女乜野名,邊一組,邊個媽咪,知幾多講幾多,我一定要投訴佢!:smile_39:
系喎!我都有你電話!:smile_30:
村長又幫人出頭牙...:smile_03:

條女係k 女定倉女??叫咩名啊
bb 戰士黎ga copy?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆