上一頁下一頁
發新話題

我可能諗多左

收藏  |  訂閱
224  7.7k

其實係咪對對sl/sp都係咁相處,係我誤會左呢

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
其實都係要有d感覺o既.....唔係點做丫

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-3-2 05:32 PM 發表 查看引用來源

其實都係要有d感覺o既.....唔係點做丫
可能好似佢咁,只係因為貪我靚

你依d咪叫傻囉,,,

sp你都制?!!
               如果係咁我情願你去搵個男朋友好過...
                     咁可能總得到佢對你既愛~

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 03:09 PM 發表 查看引用來源
一次機緣巧合下認識呢一個男仔,我地msn傾計,識左佢一排佢就問我有無興趣出黎攪野,當時我reject左佢,同佢講只想大家做個朋友.
之後我同一個男仔拍拖,拍左好短時間就散左,果時佢再問多我一次,我果時膽粗粗答應左出黎, ...
咁你而家仲有冇搵佢?

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 其實我都好想知道現在啲男女相識首要嘅關系,先有性後至有愛?我呢一輪响呢個引版所見覺得啲師兄弟姊妹對性都好開放,好容易就有性愛,唔明白點解?:smile_41:

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 05:35 PM 發表 查看引用來源

可能好似佢咁,只係因為貪我靚
咁基本上 , sp / sl 首要條件都要"睇樣"先架啦

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-2 05:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 其實我都好想知道現在啲男女相識首要嘅關系,先有性後至有愛?我呢一輪响呢個引版所見覺得啲師兄弟姊妹對性都好開放,好容易就有性愛,唔明白點解?:smile_41:
咁妳/你入黎呢個版好老實第一樣吸引都係講"性"先者 ~ 係咪 ?

引用:
原帖由 Be_princess 於 2009-3-2 05:37 PM 發表 查看引用來源
你依d咪叫傻囉,,,

sp你都制?!!
               如果係咁我情願你去搵個男朋友好過...
                     咁可能總得到佢對你既愛~
我都想正正經經搵番個,原來好難搵...自從我舊男友咁對我之後,其實我開始已經有d心理唔平衡

應該咁講...大部份既男人都係貪心既....得一想二, 樓主..你自己諗下關係繼續落去, 你想得到既係咩先....如果冇要求, 只求一刻既快感..咁咪由佢囉...橫掂你地都已經達到左基本要求......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆