上一頁下一頁
發新話題

去左Member Only

收藏  |  訂閱
104  5.8k

Re

where? 系边到

引用:
原帖由 夜遊141 於 2009-2-26 02:13 AM 發表 查看引用來源
星期六我個客帶我去club玩. 上到去發現應該就系同之前有c hing講過member only 系同一間,
而且果個相中囡囡我都見到, 不過我點左第二位. 所以我相信果個c hing冇吹水.
酒水同房$真系幾屈$, 我地2位既房要2388!! 好 ...
ching首先多謝你confirm左我無吹水先.

不過你下次出post免得就免嘞~ 我依家都費事再出post益人.
你知啦, 依度有d ching好奇怪!! 硬係唔鍾意人地食到好野同埋玩得貴過佢地架~:smile_39:
你咁出post佢地實好唔高興, 實話你吹水出兼呃post. :smile_44:
而且依度有d ching千鯪二千蚊叫隻雞就嗌晒救命, 好似成世人未過過大海咁.
仲要返大陸叫就一定要玩得平!! 平!! 平!! 平!! 平!! 平!!  唔係既話就不如留港消費去尖東玩!!!?:smile_40:
依d思想就真係完全比班90年代既大陸佬同化晒~ (P.S.係90年代既大陸佬)

我真係唔明點解一返大陸就一定要玩得平!! 依d係乜野邏輯呢!!!???:smile_30:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-2-26 02:29 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=192854633&ptid=9156486][/url]
富貴人家去嘅地方無我份, 得個恨字:smile_45:[quote]原帖由 master1963 於 2009-2-26 04:49 AM 發表
得個恨字。
file兄有人抄你功課:smile_45:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-26 08:19 AM 發表 查看引用來源

ching首先多謝你confirm左我無吹水先.

不過你下次出post免得就免嘞~ 我依家都費事再出post益人.
你知啦, 依度有d ching好奇怪!! 硬係唔鍾意人地食到好野同埋玩得貴過佢地架~:s ...
唔關我事

我不嬲撐你個帖!!:smile_42:

引用:
原帖由 WilsonW 於 2009-2-26 05:04 AM 發表
但係係香港好多老雞,想食乳鴿都好難
黎中山啦

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-26 08:21 AM 發表 查看引用來源
唔關我事

我不嬲撐你個帖!!:smile_42:  
都見唔到你撐

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-26 08:24 AM 發表 查看引用來源

都見唔到你撐
係之前個位【可怒也】既帖………:smile_45:

成叉野過夜? 不過囡索又聽話架都值

ok la!

thx for c hing report!

有氣質嘅靚女有錢都好難揾,
有水都要靠各師兄推介,
走遍大江南北追尋.

多謝"可怒也"師兄.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆