男人們會對厭你的女人嗎?

收藏  |  訂閱
39  997

我膊頭好攰喇...同埋..都7點喇...要返房陪佢訓...."
我系佢訓著左偷偷地走左出黎玩電腦架:smile_35:

真系十萬個thank you你地陪我呀....
聽晚我會再上黎架..訓先嚕...閉閉*

引用:
原帖由 Ya:] 於 2009-2-23 06:58 AM 發表 查看引用來源
我膊頭好攰喇...同埋..都7點喇...要返房陪佢訓...."

拜~ 其實我都係尋晚俾條女小左一輪先會上網上天光:smile_45:  no mood.
不過妳床上咁積極係好事.

引用:
原帖由 GRoveR_M 於 2009-2-23 06:46 AM 發表 查看引用來源

haha, c 兄到時你 仲爆過 你個頭像..=]
可惜呢世我都冇機會...除非真係北上or過大海搵囡囡:smile_45:

你男朋友口花花姐  下嘩?~
如果你無咩野係very唔好既~   我諗唔會厭掛

為一個背叛你既人而去改變自己既性格真係好偉大
如果你覺得呢個人仲係值得去愛既話, 只可以忍落去,
咩都當睇唔到聽唔到, 乖乖做佢女人, 你做得到嗎?
否則還是忍痛割愛吧

引用:
原帖由 Ya:] 於 2009-2-23 06:54 AM 發表
多謝你地2個呀^^lady's talk我覺得都......因為,,都有3級成份...

我同佢未分手架...呢件事煩左我2個月喇...其實仲有好多細節既野冇同你地講....
其間,我有去過旅行架.......~不過,,佢同條女有冇搞過...都唔重要 ...
扑野high唔high..在乎溝通與關懷....:smile_38:
咁你ge男人好與壞..就視乎你同佢ge與關懷....la

引用:
原帖由 Ya:] 於 2009-2-23 05:37 AM 發表 查看引用來源

^^請問,你系男定女?!!?(得個知字)
呢個男人可以背叛我...下一個男人都會..只系佢唔會唔衰到唔識返屋企..去左人地到住.....
最慘追親都牛頭馬面狗公樣呢........*
同埋,,我而家真系冇咩社交生活lu>
:smile_35::smile_35:你睇個樣做人?
不如搵個真係對你好ga la..
真係樣衰都沒問題啊..
有安全感...起碼佢沒咁易溝到女

引用:
原帖由 Ya:] 於 2009-2-23 06:58 AM 發表 查看引用來源

你同佢一齊住?

佢管得妳咁嚴,自己右出去溝女:smile_39:

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2009-2-23 10:53 AM 發表 查看引用來源
佢管得妳咁嚴,自己右出去溝女:smile_39:
:smile_19::smile_19:呢d 就叫男人

前往最後回覆