上一頁下一頁
發新話題

跟現任男友make love無感覺

收藏  |  訂閱
79  8.1k

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:51 PM 發表 查看引用來源
小妹有一難題煩請大家賜教.

我以前的男朋友的陰莖很大, 持久力也不錯.  但現任男朋友陰莖小很多, 進入後完全唔 high, 持久也很差, 只得 1 to 2 分鐘, 與他做愛, 完全無感覺.  但他待我很好, 經濟基礎也很好.  但 ...
樓主我唔知你講真定講笑,但我真係奉勸你想清楚,
係咪性生活唔滿足都唔及你男友對你好緊要??
性生活協調當然係好啦,但心靈滿足同埋愛意相比起性會更重要囉,
我都自問好大食,但我同男友講過,萬一佢第日老左唔可以好似依家咁勁,
或者因為病廢左武功......之類呢d問題而無左性生活,
我一樣會咁愛佢,因為愛情先係細水長流,你愛佢,見到佢都開心,
唔會因為無得攪就嫌棄佢搵第2個~

一個女人青春無幾多,搵到個條件唔錯應該好好珍惜!!

會唔會係你仲未放低你個ex ar??
你成日覺得而家呢個唔夠佢勁,
就算佢點搞你,你都係覺得冇feel

find other one , all match ok

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:19 PM 發表 查看引用來源
請坦白相告我的問題.  Thx.
你問題就係想得太多, 咁快想到自己結婚後要偷食,
又想同前男友復合, 你又唔想下你現任男友對性的喜好
其實你們應該坐下來研究一下性技巧, 互相了解雙方的敏感地點,

係未結婚之前玩飽先

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:14 PM 發表 查看引用來源
找醫 生也沒用, size太小, 就算硬左插.入去, 也無感覺
咁你想要開心定係要未來:smile_35:

你地要好好溝通一下
如果 jj size真係滿足唔到你
咁咪用其他方法搵下情趣...例如前奏玩耐d, 多d 花式同埋買玩具玩等等.
你咁鐘意大......咁jj+玩具一齊塞爆佢啦

既然你咁有經驗就要教下佢你想要既野.
有時d 冇乜經驗既男人你唔講佢真係唔知你想點.
同埋快唔快射呢d 野....某程度上練習下係可以控制得到.

=.='
  你同自私既男人有咩分別~

你鍾意佢j多過佢個人?

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-18 09:27 PM 發表 查看引用來源

樓主我唔知你講真定講笑,但我真係奉勸你想清楚,
係咪性生活唔滿足都唔及你男友對你好緊要??
性生活協調當然係好啦,但心靈滿足同埋愛意相比起性會更重要囉,
我都自問好大食,但我同男友講過,萬一佢第日老左唔可 ...
我好鐘意b姐呢段野...
唔剩只講性啦,
萬一眼前呢個條件好似幾好既男人將來真係中年失業,意外傷殘,甚至破埋產.
你係唔係會即時離開佢先? 同樣道理.
如果你真係愛個老公就唔會計較呢d 濕碎野...

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:19 PM 發表 查看引用來源
請坦白相告我的問題.  Thx.
原來你31了,我睇你d性經驗都吾少,我吾知你ex有幾粗,你有冇諗過係自己妹妹太鬆,吾關你bf事:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆