上一頁下一頁
發新話題

雙重標準

收藏  |  訂閱
282  6.3k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-18 03:50 PM 發表 查看引用來源
不如妳了解多d男人點樣做愛仲好啦.............:smile_40: :smile_40:
我都係咁話呀  

引用:
原帖由 yypk 於 2009-2-18 04:57 PM 發表 查看引用來源

咁你係咪想玩玩ons/sp先?
唔係拍緊拖就可以考慮~

引用:
原帖由 rickricky 於 2009-2-18 05:00 PM 發表 查看引用來源
我都係咁話呀  
咁你地講多d 呢聽囉~ 可以點學多d ~ 呵呵呵~~~

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-18 05:01 PM 發表

唔係拍緊拖就可以考慮~
咁即係你結左婚都可以考慮!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-2-18 04:55 PM 發表 查看引用來源

無咩得唔得意,基本上呢個就係人性
人,理性同衝動可以分開,有些行為明知唔應該做但又做,你可以話係反叛,你可以話人類有時候就係想犯規黎放縱自己
有些有錢人,會去高買;有些有漂亮女友的會去叫雞(而隻雞係 ...
我覺得你講得好有道理~
所以似乎人都係犯賤的.

回覆 15# 的帖子

我都同你講咗啦,呢啲係男人嘅劣根性嚟啦,男人有時扮瀟灑話冇所謂都係呃緊自己嘅,我有個朋友已婚有老婆,但响出面識個舞女,去到揾個舞女果陣知個舞女同其他客做野,佢都會唔高興同妒忌呀。

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-2-18 05:08 PM 發表 查看引用來源
我都同你講咗啦,呢啲係男人嘅劣根性嚟啦,男人有時扮瀟灑話冇所謂都係呃緊自己嘅,我有個朋友已婚有老婆,但响出面識個舞女,去到揾個舞女果陣知個舞女同其他客做野,佢 ...
咁攪gag, 唔係呀嘛...哈哈哈哈..
都明知佢係舞女...-____-""

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-2-18 05:08 PM 發表 查看引用來源
我都同你講咗啦,呢啲係男人嘅劣根性嚟啦,男人有時扮瀟灑話冇所謂都係呃緊自己嘅,我有個朋友已婚有老婆,但响出面識個舞女,去到揾個舞女果陣知個舞女同其他客做野,佢 ...
呢種人自尋煩惱,一世都唔會快樂

所以話,一個人的人生點過,係睇他自己的

回覆 26# 的帖子

呢個劣根性係冇分男女既!係人都有!

樓主係度識多d男sp
試下同佢傾精神上&肉體上交流下
可能會知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆