上一頁下一頁
發新話題

情人節又有傻師兄帶花過關

收藏  |  訂閱
73  5.0k

出pos嘅師兄就算人地on9都係人地自己嘅事,你出到声就知通你個人好無品比带花個更低B.:smile_30: :smile_30:

其實我又唔太覺on9, :smile_39:
人地$, 人地點駛關你乜事??? :smile_39:
人地沈, 人地感情事關你乜事??? :smile_39:
可能唔係沈呢!!? 人地正經人家呢???:smile_39:

唔好將我地e班雞虫既思想套落全部人度, 做人豁達d好:smile_34:

呢個世界咩人都有。。。。。。。。。。

回覆 1# 的帖子

樓主一定係小朋友:smile_39:

agree!
maybe...佢去既地方...沒有花買..要去到好9遠
引用:
原帖由 刻骨銘心 於 2009-2-16 12:20 AM 發表 查看引用來源
可能自己種 ...

:smile_41: may be hong kong rose better than china's...:smile_27:

引用:
原帖由 一隻無腳雀仔 於 2009-2-16 12:12 AM 發表
2月14日下午3時半左右,親眼目到一條四眼仔,帶住紮紅玫瑰過關

我同我fd都即時忍唔住爆左句: "又會咁lun on9 帶花過關"

講真深圳大把花店,價錢只係香港一半什至3份之1,仲要關內包免費送貨,

你話係DIY自己接架 ...
thanks for share with !!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gambol888 於 2009-2-16 06:52 AM 發表 查看引用來源
:smile_41: may be hong kong rose better than china's...:smile_27:
呢樣唔會,睇花店架渣,深圳d花一樣好靚

引用:
原帖由 江別學 於 2009-2-16 01:22 AM 發表 查看引用來源
關你咩事先?:smile_38:香港冇女咩?你咪又係去堔圳!五十步笑百步!
我係笑緊點解唔係深圳買花,而係香港買完帶上去果吓攪笑,又貴d又麻煩

唔係笑佢沉,亦唔係笑佢上深圳

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-16 02:27 AM 發表 查看引用來源
其實我又唔太覺on9, :smile_39:
人地$, 人地點駛關你乜事??? :smile_39:
人地沈, 人地感情事關你乜事??? :smile_39:
可能唔係沈呢!!? 人地正經人家呢???:smile_39:

唔好將我地e班雞虫既思想套落全部人度,  ...
你仲未明我笑乜? 我唔係笑佢沉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆