上一頁下一頁
發新話題

失望!

收藏  |  訂閱
106  13.2k

真係失禮

不用失望, 再找个sp.

真係有料or出黎玩開既都唔會四圍揚啦.
冇咁既必要.

有d人冇膽玩但又要law威. 唔認衰得把口
定係佢以為自己搞得掂d 雞雞就好醒?

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:20 AM 發表 查看引用來源
早個幾星期, 好不幸地有一次唔愉快既sex經歷

k先生係我朋友既朋友,
我朋友話k先生話自己出去玩點勁點勁,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
到完為止,k先生都冇同我表示過開房之類
不過後尾都係我半主動 ...
我完全明白你既感受呀!
有d仔好衰架,係咁話自己點點點,唉,我又傻,以前真係會信架....
點知,真係做既時候,就見到真功夫!

出去玩,真係想0係sex方面滿足,又唔係講心...遇到d男人快射或jj細,真係.....好無奈!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-2-8 07:37 AM 發表 查看引用來源

呢條佬係乜身型咖??咁渣??

http://img.photobucket.com/albums/v213/samwahchan/d ...
我覺得唔關身型事囉

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:20 AM 發表 查看引用來源
早個幾星期, 好不幸地有一次唔愉快既sex經歷

k先生係我朋友既朋友,
我朋友話k先生話自己出去玩點勁點勁,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
到完為止,k先生都冇同我表示過開房之類
不過後尾都係我半主動 ...
妳典止失望呀,

妳終於遇到"香港第一快男"了!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 super* 於 2009-2-8 02:27 AM 發表 查看引用來源
我都覺得而家好多男人成日吹自己又幾叻幾叻

到真係黎料,咪又係抬唔起頭,曬膠氣:smile_19:
你都成日遇到"軟鞭男"?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-8 02:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:搵第二個食lor
妳幫下佢啦!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-2-8 10:03 AM 發表 查看引用來源
你都成日遇到"軟鞭男"?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
唔係軟同硬既問題.........................

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:35 AM 發表 查看引用來源

怕羞嘛 鍾意男仔做主動:smile_30: :smile_27:
吹硬佢上馬lor!

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆