上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-4 10:22 AM 發表 查看引用來源

好少女likelee 樣野  多數都係因love 個男ge 為愛而做...唔同男ge為做而愛:smile_35:
我既大前題係想大家都開心o者~~
我咁做會令到佢更加開心既, 我當然會做喇~~
都唔係一件咁大不了既事o者~~:smile_13:

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

係喎~~男人呻吟既真係幾好聽~~~
你呢~~:smile_41:
我?..比人含會ee吖吖咁囉

引用:
原帖由 alcar 於 2009-2-4 10:25 AM 發表 查看引用來源
我?..比人含會ee吖吖咁囉
so far 真係個個男人都鍾意~~~:smile_40: :smile_40:

樓主, 咁你諗住點回報你女友啊?

係呀好酥軟但我只試過1次帶套口爆..射左比含住頭頭仲死 唉..好懷念~

引用:
原帖由 alcar 於 2009-2-4 10:31 AM 發表 查看引用來源
係呀好酥軟但我只試過1次帶套口爆..射左比含住頭頭仲死 唉..好懷念~
點解會帶住個domdom既~~
係因為預左要口爆~~~所以要帶~~??:smile_13:

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:24 AM 發表

我既大前題係想大家都開心o者~~
我咁做會令到佢更加開心既, 我當然會做喇~~
都唔係一件咁大不了既事o者~~:smile_13:
如果你愛ge人唔愛呢樣野...你就唔會講得咁口響:smile_19:  為阻唔想迫佢唔想佢唔開心..唯有放棄一點享受..

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:33 AM 發表 查看引用來源

點解會帶住個domdom既~~
係因為預左要口爆~~~所以要帶~~??:smile_13:
係呀果次我話想試所以只可以咁

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-4 10:33 AM 發表 查看引用來源

如果你愛ge人唔愛呢樣野...你就唔會講得咁口響:smile_19:  為阻唔想迫佢唔想佢唔開心..唯有放棄一點享受..
你又講得o岩喎~~~但係有時d野係相輔相成既~~係極度唔喜歡or有得選擇唔會做唔同喎~~我已前都覺得好怪架~~:smile_13:

女仔只會為至愛咁做?..淫娃除外

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆