上一頁下一頁
發新話題

徵愛*鴨仔*既男男女女

收藏  |  訂閱
593  5.0k

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-1 04:36 PM 發表 查看引用來源

咁你果陣有冇discount 架:smile_40: :smile_40:
員工有6折:smile_04:

可惜果排無錢..唔係想買隻大鴨

1月頭加左價..好鬼貴:smile_13:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-1 04:19 PM 發表 查看引用來源

其實我都係識左呢個daffy duck 唔係好耐架咋:smile_40: :smile_30:
:smile_14: 有幾耐呀?

引用:
原帖由 hirowing 於 2009-2-1 16:38 發表 查看引用來源

員工有6折:smile_04:

可惜果排無錢..唔係想買隻大鴨

1月頭加左價..好鬼貴:smile_13:
早知早D 識你喇..
果陣我覺得貴..所以冇買:smile_42: :smile_27:

引用:
原帖由 eph 於 2009-2-1 16:38 發表 查看引用來源

:smile_14: 有幾耐呀?
我呢個係新POST 泥架
係我上一個POST 開
有個人講比我聽,, 之後我去search
先見到,, 原來係呢隻野
我一直知有佢.. 但唔知佢叫咩名
所以我識左佢唔係好耐

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-1 04:52 PM 發表 查看引用來源

早知早D 識你喇..
果陣我覺得貴..所以冇買:smile_42: :smile_27:
我都覺佢d野超貴:smile_19:

但係都好多人買呀:smile_27:

唔知加左價後生意如何呢:smile_13:

引用:
原帖由 hirowing 於 2009-2-1 16:56 發表 查看引用來源

我都覺佢d野超貴:smile_19:

但係都好多人買呀:smile_27:

唔知加左價後生意如何呢:smile_13:
我都唔知啵..:smile_13: :smile_13:

到.........唔好惡,OK

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-1 19:51 發表 查看引用來源
到.........唔好惡,OK
邊有wo....我不知幾c文:smile_27:

我好鐘意donald duck架!
同埋...果D沖涼浮下浮下果d鴨我都好鐘意架

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-1 07:58 PM 發表 查看引用來源

邊有wo....我不知幾c文:smile_27:
比人扣分都要打.........................................................................................................................................................:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆