上一頁下一頁
發新話題

【狂人日記_瘋人院@懶人館.com】徵瘋.狂.癲.懶人做老友記(六)

收藏  |  訂閱
742  4.2k

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-1 07:29 AM 發表 查看引用來源

佢地會點??  
會不停煩你lo:smile_44: :smile_44:

食完野lu....晾衫衫先 :smile_43:

你早d抖la...sweet dream:smile_40:

引用:
原帖由 KC基斯 於 1-2-2009 07:32 AM 發表 查看引用來源

會不停煩你lo:smile_44: :smile_44:

食完野lu....晾衫衫先 :smile_43:

你早d抖la...sweet dream:smile_40:
呵呵~

你都好夢啦~

各位生日快樂:smile_40: :smile_40:

點解咁都扣分既... :smile_19:

返到屋企

點解我病左甘銀耐都仲未好番ge:smile_27:

引用:
原帖由 KC基斯 於 2009-2-1 08:47 PM 發表 查看引用來源
點解我病左甘銀耐都仲未好番ge:smile_27:
係咪後天勉疫力缺乏

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-2-1 08:56 PM 發表 查看引用來源
係咪後天勉疫力缺乏
我缺乏愛情滋潤r ma.....而家我個心係旱災:smile_39:

識你果陣叫你彈d女比我...彈到而家一個都無:smile_22:

引用:
原帖由 KC基斯 於 2009-2-1 07:31 發表 查看引用來源

我而家食緊沙da牛面同火腿奄到....凍檸茶:smile_34:
轉左凍OT wo.... 不過你又外賣呀:smile_13:

引用:
原帖由 KC基斯 於 2009-2-1 08:59 PM 發表 查看引用來源

我缺乏愛情滋潤r ma.....而家我個心係旱災:smile_39:

識你果陣叫你彈d女比我...彈到而家一個都無:smile_22:
同你一齊part住吹水都識到唔少啦...例如昏昏,老完,糕兒...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆