上一頁下一頁
發新話題

個廳10幾人...匿係房....

收藏  |  訂閱
63  18.9k

引用:
原帖由 timtim861 於 2009-1-29 12:16 AM 發表 查看引用來源
朋友有冇發覺, 不過如果發覺都冇問題la, 咪叫佢玩3p or 4p 儸.
有冇都冇所謂既其實
不過驚唔知長輩點諗
不過搞野都好正常JE

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-1-29 12:17 AM 發表 查看引用來源

係呀係呀長輩嘛
好衰架~~~~

AKAKAKA~~~但知都冇辦法
唔通衝入黎阻止~~!?!??

so sweet ar!!

thank for your sharing

引用:
原帖由 曾清純過 於 2009-1-29 12:41 AM 發表 查看引用來源

好衰架~~~~

AKAKAKA~~~但知都冇辦法
唔通衝入黎阻止~~!?!??
o係門口偷聽..

可能你男友家教不嚴,我家家訓“凡有異性同房絕不准關門,唔准開機聲大過人聲!”,小則畀人丙,重則趕出家門……千祈咪話出去住,仲PK……我個細路搵到錢,未結婚個陣話想搬出去住,畀老豆老母小足佢一年,生不如死,番到屋企個個黑口黑面!

Thanks for happy ML report !
You are brave girl !

引用:
原帖由 ericxian 於 2009-1-29 02:51 AM 發表 查看引用來源
可能你男友家教不嚴,我家家訓“凡有異性同房絕不准關門,唔准開機聲大過人聲!”,小則畀人丙,重則趕出家門……千祈咪話出去住,仲PK……我個細路搵到錢,未結婚個陣話想搬出去住,畀老豆老母小足佢一年,生不如死 ...
呢個年代......似乎係你家教過嚴播!

今時今日,如果仲有父母覺得仔女拍拖應該無sex....除非你閹左拒啦!

引用:
原帖由 fit_34 於 2009-1-29 01:57 AM 發表 查看引用來源

o係門口偷聽..
o係門口偷望好過偷聽啦!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-1-29 10:39 AM 發表 查看引用來源

呢個年代......似乎係你家教過嚴播!

今時今日,如果仲有父母覺得仔女拍拖應該無sex....除非你閹左拒啦!
哈哈, 我也覺得太誇張了吧................好好笑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆