上一頁下一頁
發新話題

女仔私處係咪要挮毛.??

收藏  |  訂閱
75  4.2k

引用:
原帖由 viruskai 於 28-1-2009 00:11 發表 查看引用來源

冬天妳仲游水架?? 定還是有期他原因要咁??
甘你以為係仲有咩原因呀???

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-28 12:14 AM 發表 查看引用來源

我以為妳男朋友鐘意無毛,妳又心大心細唔知清左佢好唔好,,,, 唔知清左有乜後遺症////

引用:
原帖由 viruskai 於 28-1-2009 00:19 發表 查看引用來源

我以為妳男朋友鐘意無毛,妳又心大心細唔知清左佢好唔好,,,, 唔知清左有乜後遺症////
未有男朋友..

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-28 12:14 AM 發表 查看引用來源

修剪一下就ok了,
剃左有點麻煩woo.
重新生出來會有點吉肉的

引用:
原帖由 Ice-man 於 28-1-2009 00:25 發表 查看引用來源

修剪一下就ok了,
剃左有點麻煩woo.
重新生出來會有點吉肉的
甘要剪幾長或者剪到幾短???
因為我唔想再甘尷尬啦...

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-28 12:23 AM 發表 查看引用來源

未有男朋友..
但係妳一路都游開水,又會而家先有呢個問題... 咁妳咪好細....

我睇剪果個情況會係著住泳衣去剪,剪到唔會走出黎個長度囉...
再唔係就剪平頭囉....

我諗你在比堅尼位修一修就好了!

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-27 10:40 PM 發表 查看引用來源
Hi,大家好,我第一次發新話題,希望大家指教!
其實本人一直有個疑問,
而家d女仔會唔會挮下面既毛??
如果會,會用咩方法挮??
會唔會挮晒??? 或者會挮咩形狀??
因為本人屬於下中多毛既. ...
我知道有D女仔係去美容院做bikini waxing.. 如果唔係。。 其實你買件平腳0既泳衣。。 咪一了百了囉。。 waxing 又痛。。 剃又麻煩。。 不過如果剃。。 D毛生番出唻會變粗D硬D 咖~~  wwaxing 0既concept 係。。 會生長速度慢D 咁囉。。

I am boy and I will shave it all sometimes, at least keep it short.
my gf hate eating my hair when sucking me off.

My gf also shave it all, and now i prefer girl to shave

引用:
原帖由 monster_meow 於 28-1-2009 00:40 發表 查看引用來源

我知道有D女仔係去美容院做bikini waxing.. 如果唔係。。 其實你買件平腳0既泳衣。。 咪一了百了囉。。 waxing 又痛。。 剃又麻煩。。 不過如果剃。。 D毛生番出唻會變粗D硬D 咖~~  wwaxing 0既concept 係。。 會 ...
係啦...就係有諗過lee d問題,又想唔痛,d毛唔會變粗....真係好惡搞...

我就係買左件平腳0既泳衣都出事
本身我自己鐘意一個人游水...係上次有個朋來話來一齊游就出事...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆