上一頁下一頁
發新話題

個避孕套唔見左!

收藏  |  訂閱
45  8.9k

[quote]原帖由 him0423 於 2009-1-24 02:32 PM 發表

點解咁驚呀??
你條女未夠16歲ga??? [/quote
我條女22歲....但係我係偷偷雞去條女屋企搞野架....
佢呀媽唔知佢有男朋友

有機會留係你條女陰道入面

引用:
原帖由 lovejess6916 於 2009-1-24 02:35 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 him0423 於 2009-1-24 02:32 PM 發表

點解咁驚呀??
你條女未夠16歲ga??? [/quote
我條女22歲....但係我係偷偷雞去條女屋企搞野架....
佢呀 ...
你搵唔搵得返丫? 仲未既話,唔好比外母入佢房再慢慢搵囉

引用:
原帖由 lovejess6916 於 2009-1-24 08:44 AM 發表
個避孕套唔見左! »
尋晚同條女搞完用兩張紙巾包住放埋一邊,第二朝起身唔見左,正返個包裝係到..紙巾飛哂落床下底,搵左兩粒鐘都搵唔返...
比條女呀媽發現我就仆街喇,死十次都唔夠死....有無人有經驗我可以點做??個套套仲係0.02超薄透明...超難搵...

之前巳經試過一次,上次搞到一半就唔見左,搵左一日都搵唔返,最後係條女入面搵返...

我可以點算??地下全部搵齊....有可能去左邊?唔係咁猛下...........
仲諗咁多 ! 拿拿聲去報失啦 !  :smile_39:

有冇養動物可能食左

甩套...仲要係0.02.....

子宮最深處=.=?

引用:
原帖由 lovejess6916 於 2009-1-24 08:44 AM 發表 查看引用來源
尋晚同條女搞完用兩張紙巾包住放埋一邊,第二朝起身唔見左,正返個包裝係到..紙巾飛哂落床下底,搵左兩粒鐘都搵唔返...
比條女呀媽發現我就仆街喇,死十次都唔夠死....有無人有經驗我可以點做??個套套仲係0.02超薄 ...
可能重係你條女入面喎! 巢吓佢啦!

笑話嚟嫁~哈~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovejess6916 於 2009-1-24 08:44 AM 發表 查看引用來源
比條女呀媽發現我就仆街喇,死十次都唔夠死....有無人有經驗我可以點做??個套套仲係0.02超薄 ...
可能喺條女下面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆