上一頁下一頁
發新話題

女女過夜

收藏  |  訂閱
78  11.4k

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-1-21 04:53 AM 發表 查看引用來源
700一q:smile_27:
條女陪你飲成晚果d唔計嘅??:smile_39:

引用:
原帖由 三沙仔 於 2009-1-21 01:45 AM 發表 查看引用來源
小.....前晚係沙咀唱k找左條女過夜,記得飲完酒反到酒店都兩點幾,執左一濟後,可能之前飲左d酒,所以之後訓左,點知條女第朝未夠九點就話要走..........小....有無甘能早牙....念落真係篩能哂.......唉
12點都要退房啦!差幾個鐘者,拿拿林morning q 仆她一野鬆人羅:smile_30:

引用:
原帖由 jersun69 於 2009-1-21 03:14 AM 發表
係2-7-1x既女....lol

下次call我落D / bar界女好過啦
next time be smart

系咪太空場先:smile_45:

C-Hing 咁好人既:smile_13: 比我實捉佢Morning Q 先放人

引用:
原帖由 三沙仔 於 2009-1-21 02:05 AM 發表 查看引用來源

$700.....:') :') :')
乜吾系600既咩

我自己不嬲唔鍾意搵囡過夜~~自己飲到仆街~~第二朝仲搞野辛苦過擔泥

引用:
原帖由 三沙仔 於 2009-1-21 01:45 AM 發表
小.....前晚係沙咀唱k找左條女過夜,記得飲完酒反到酒店都兩點幾,執左一濟後,可能之前飲左d酒,所以之後訓左,點知條女第朝未夠九點就話要走..........小....有無甘能早牙....念落真係篩能哂.......唉
好多時都係咁啦:smile_45:
你嗰個算係咁:smile_13:
有D7點鐘就走啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-1-21 12:43 PM 發表

好多時都係咁啦:smile_45:
你嗰個算係咁:smile_13:
有D7點鐘就走啦:smile_30::smile_30:
hello 施公:smile_35:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-21 12:45 PM 發表
hello 施公:smile_35:
車泥兄下午好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆