寫手2----不要出常平報告

收藏  |  訂閱
30  2.7k

我支持你

回7,10,11,19的帖子,
請問同EQ低有?關係,你做打手係你的問題,不要抹殺其地師兄的努力。
AND ALSO THANKS FOR THOSE SUPPORTED C HING

ching, 唔使咁興......呢度有好多人係有山頭主義....

寫得太details就話你係寫手......不斷去抨擊你......久而久之d人就唔係度出reports

到頭黎損失咪係d 網友........

你而家可以見到discuss有質素reports愈來愈少, .呢度只係某d人玩哂d地方......

算吧la

引用:
原帖由 chufai 於 2009-1-17 10:17 PM 發表 查看引用來源
第一次君仔報告被所謂cp陀地質(亦引來各c-hing辯証,十分精彩。),越寫越興。昨晚看电視,聽到pencil do the thinking,我就pen-power do the thinking。continue:
1.陀地只懂用毛主席去玩女,不識毛主席之唯 ...
嘻嘻 習慣就好 其實你諗下先啦 依個討論區係人多嗰邊著數d架

講乜道理喎 佢地跟本唔會聽 邊個落d fing頭會覺得自己有問題先 你唔fing 重好似係你唔入流添

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-1-18 02:39 AM 發表 查看引用來源
上討論區只為分享,原來亦會踩到人條尾
岩聽
嘻 只要你埋堆 佢地鍾意咩你講咩就沒問題架啦

你跟佢地意念唔同 佢地就當你係敵人架啦

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2009-1-18 06:04 AM 發表 查看引用來源
EQ 甘低 , 就唔好係呢度出報告啦 , 做返 CD-ROM 算啦 ! :smile_45: :smile_45:
但你咁講又算唔算EQ高呢?:smile_46:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-18 08:37 AM 發表 查看引用來源
我試得多啦﹗無論你寫得點好點差﹐都會有人有意見的﹐你寫出黎是為了分享﹐根本不用去理會那些負面的回答呀﹗喜歡便回覆﹐不喜歡聽那些便當沒有看到啦﹗我講得岩唔岩聽呀?
不過我就覺得聽多d意見都唔係唔好嘅 只要唔係無point咁小 為小而小 咁又有咩所謂呢:smile_15:

凡事啱聽至聽 自己有問題都唔知啦 係咪:smile_44:

Speak your own words!!!

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-18 08:54 AM 發表 查看引用來源
有麝自然香, 發爛咋係多餘,
多你一份報告, 少你一份報告,
呢個內地夜遊討論區都一樣興旺.
咁又係喎 得閒作下古仔 加句真人真事就重多人回啦:smile_30:

依度最好改埋叫 內地小說討論區 小說內容越影射越叫好 :smile_38:

引用:
原帖由 altk 於 2009-1-18 09:41 AM 發表 查看引用來源
賢兄無需動氣, 公道從來都在
公道好多地方都有 不過依道無 依道係鬥''人多''架:smile_30:

前往最後回覆