我的女朋友係處女(我有了答案)

收藏  |  訂閱
37  1.8k

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 06:54 PM 發表 查看引用來源

咁人身攻擊同講粗口小妳就一定唔得喇:smile_22:
咁講錯野好多人都會既
咁佢唔洗再講落去喇...我會兜巴扯埋去...之後唔會比佢搵到我:smile_22:
講錯野係小事..我唔會擺係心...

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 06:56 PM 發表 查看引用來源

咁佢唔洗再講落去喇...我會兜巴扯埋去...之後唔會比佢搵到我:smile_22:
講錯野係小事..我唔會擺係心...
wow~~~咁都幾囉命喎
如果做錯事咪死得人:smile_27:

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 06:59 PM 發表 查看引用來源

wow~~~咁都幾囉命喎
如果做錯事咪死得人:smile_27:
:smile_46: 咁要睇下咩錯事喇...
我唔介意佢出去玩..點玩我都唔理...唔好比我知就得喇...要玩同我玩得醒醒定定啦

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 07:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 咁要睇下咩錯事喇...
我唔介意佢出去玩..點玩我都唔理...唔好比我知就得喇...要玩同我玩得醒醒定定啦
哈哈~~咁妳都好好喎:smile_40:
妳自己又玩得多唔多先:smile_47:

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 07:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~咁妳都好好喎:smile_40:
妳自己又玩得多唔多先:smile_47:
我有冇bf都唔會同d冇感情既人發生關係

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 07:08 PM 發表 查看引用來源

我有冇bf都唔會同d冇感情既人發生關係
咁曖昧下有冇先:smile_40:

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 07:11 PM 發表 查看引用來源

咁曖昧下有冇先:smile_40:
:smile_04: 都冇~:smile_29:
:smile_04: 我好乖架~~:smile_03:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 07:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 都冇~:smile_29:
:smile_04: 我好乖架~~:smile_03:
好好喎~咁乖就最好喇

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 07:14 PM 發表 查看引用來源

好好喎~咁乖就最好喇
但你D男人唔乖呢:smile_04:
男人最壞既地方..就係性同愛可以分得開:smile_08:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 07:16 PM 發表 查看引用來源

但你D男人唔乖呢:smile_04:
男人最壞既地方..就係性同愛可以分得開:smile_08:
哈哈~係架:smile_30:
男人成日都用下面諗野架嘛:smile_40:
但我到宜家都未對我哦個不忠架

前往最後回覆