上一頁下一頁
發新話題

好想返大陸食狗肉......

收藏  |  訂閱
46  1.5k

引用:
原帖由 joeken0000 於 2009-1-9 09:29 PM 發表
狗肉  我就信唔過  都唔知佢來源
至驚病死

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-14 12:32 AM 發表 查看引用來源
至驚病死
我聽D老鬼講,以前嚮大陸食狗肉,係D人上門賣,比佢睇下新唔新鮮,買左自己嚮屋企蚊:smile_46:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-10 11:42 PM 發表 查看引用來源
食羊肉啦﹗又人道﹗又安全﹗﹗﹗
唔係嘛
食狗又唔人道
食羊又人道:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 賤-69119821-狗 於 2009-1-9 08:53 PM 發表 查看引用來源
呢幾日天寒地凍,真係好想返大陸食狗肉,大家有冇好介紹......
食過狗肉衰足三年!真架、我食過、好靈架!

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-10 11:42 PM 發表 查看引用來源
食羊肉啦﹗又人道﹗又安全﹗﹗﹗
食任何既動物都係要殺生 , 又點可以算人道 ? :smile_41: :smile_41:

豬牛羊係食用性家畜 , 比狗貓兔呢類野味較為容易接受 !

講人道就應該去食素 ! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 leon9188 於 2009-1-14 08:12 PM 發表 查看引用來源

點只呀!食完係街行,D狗索到你個身有狗肉味,會狂吠你

引用:
原帖由 leon9188 於 14/1/2009 08:12 PM 發表 查看引用來源

衰 d 咩呀??講黎聽聽

其實係乜野味嫁??:smile_47:  :smile_47:

引用:
原帖由 XTIM 於 2009-1-14 09:27 PM 發表 查看引用來源
其實係乜野味嫁??:smile_47:  :smile_47:
冇 "SO" 味既羊肉 ! :smile_44: :smile_44:

狗肉...系幾好食既...不過就真系吾多人道咯...你地諗下D狗狗細個時個樣幾甘人見人愛...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆