屎坏屎劣劣劣劣劣米

收藏  |  訂閱
28  1.7k

引用:
原帖由 藍衣 於 2009-1-9 15:41 發表 查看引用來源
粗幼也不用太介懷~~~
只要功能正常便可以~~~
:smile_40:
女女一句「你入左未?」,
都好難唔介懷~~~  :smile_13:

引用:
原帖由 大田兄. 於 2009-1-9 11:55 AM 發表 查看引用來源
幾啦~~我都有6 cm 直徑
直徑定圓周呀

6 cm 直徑 ???

直徑:係圓形圓周上面任何兩點、通過圓心、最短嘅直綫距離。

6cm 咪成塊梳打餅咁闊??? 鬼佬4仔都冇咁勁啦

引用:
原帖由 大田兄. 於 2009-1-9 11:55 AM 發表 查看引用來源
幾啦~~我都有6 cm 直徑
有無咁粗呀=.=||||

樓上兩位小朋友:smile_30: ,未見過唔代表冇:smile_34: ,有冇邊位陰莖有6cm直徑夠膽post埋細佬自拍照上黎 ,我即刻跟,影果時放埋間尺響旁邊以證明冇吹水又點話

不過唔知post左會唔會比人ban account?

引用:
原帖由 衛尚沙瑪 於 2009-1-11 08:43 PM 發表 查看引用來源
樓上兩位小朋友:smile_30: ,未見過唔代表冇:smile_34: ,有冇邊位陰莖有6cm直徑夠膽post埋細佬自拍照上黎 ,我即刻跟,影果時放埋間尺響旁邊以證明冇吹水又點話

不過唔知post左會唔會比人ban account?
你唔拍av哂左,我諗日本冇男優粗過你:smile_42:

6 cm 圓周係嘛.. 圓周=直徑 X 3.14 (不過 jj 一般唔係圓柱體 可能會唔準)
一般可樂罐 有 6.5cm 左右 (鋁罐0個隻) 你 6 cm 行街一定好幸苦(尤其硬起果陣) :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 foureyesboy 於 2009-1-10 08:14 AM 發表 查看引用來源女女一句「你入左未?」,都好難唔介懷~~~  :smile_13:
我諗咁様會介懐啲
入左之後女女叫你, 快啲入黎
跟手你話入左
女女話, 唔好講笑啦, 快啲入黎啦, 我頂唔順啦 :smile_30:

我以為只會女仔鬥波大,原來男仔都會鬥大.(jj):smile_19:

前往最後回覆