徵 30-35 不開心 / 寂寞女

收藏  |  訂閱
32  1.2k

thanks for sharing

How's your situation?
引用:
原帖由 jobichan 於 2009-1-15 08:44 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-7 08:28 PM 發表 查看引用來源
你點寂寞呢:smile_41: 瞓左間黎果位人呢:smile_41: 她對你唔好咩:smile_41:
Can see you everywhere sister moon shadow

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-7 08:28 PM 發表 查看引用來源
你點寂寞呢:smile_41: 瞓左間黎果位人呢:smile_41: 她對你唔好咩:smile_41:
Hi, 月影小姐 ......

過年了, 不知道各位寂寞女有沒有節目呢 ?

新年快樂 .... 有無人陪下我傾下計呢 ?

人到了最後也是要習慣寂寞...
誰也不能陪誰一輩子:smile_13:

引用:
原帖由 plumage1 於 2009-2-5 09:28 PM 發表 查看引用來源
人到了最後也是要習慣寂寞...
誰也不能陪誰一輩子:smile_13:
妳說得沒錯 ... 是到了 " 最後 " 嘛, 但那在之前還是有很多的路需要走吧, 那麼長的路中間想找人陪, 也會是人之常情吧 .... 唔知妳同唔同意呢 ?

引用:
原帖由 ChiWanSir 於 2009-2-6 05:22 PM 發表 查看引用來源

妳說得沒錯 ... 是到了 " 最後 " 嘛, 但那在之前還是有很多的路需要走吧, 那麼長的路中間想找人陪, 也會是人之常情吧 .... 唔知妳同唔同意呢 ?
也是的...

冇人24小時有人陪,都冇人24小時開心

成年人要識鍚自已,搵節目,自已開解自已:smile_40:

前往最後回覆