上一頁下一頁
發新話題

頭先夜晚係尖尖嘴......好刺激xd(我會盡快寫埋佢)

收藏  |  訂閱
49  19.3k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-1-6 10:45 AM 發表 查看引用來源

尖咀你熟d wor , 你快d"引導"我講番去依個 topic ~~~  
咁妳快 d 俾隻手仔或咀仔過黎 ~ 等 uncle "引導"下妳 :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 6-1-2009 10:51 發表 查看引用來源

咁妳快 d 俾隻手仔或咀仔過黎 ~ 等 uncle "引導"下妳 :smile_47:
俾手仔咀仔你...做咩呀...........  

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-1-6 10:53 AM 發表 查看引用來源

俾手仔咀仔你...做咩呀...........  
手仔 ---> 引導妳打字
咀仔 ---> 引導妳講野.....囉( 勁牽強...我知 )

引用:
原帖由 亂交G宴 於 6-1-2009 10:56 發表 查看引用來源

手仔 ---> 引導妳打字
咀仔 ---> 引導妳講野.....囉( 勁牽強...我知 )
手仔...已經打緊啦......
咀仔...同客講緊野.............

但個topic 都係唔圍繞係tst 既...

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-1-6 11:00 AM 發表 查看引用來源

手仔...已經打緊啦......
咀仔...同客講緊野.............

但個topic 都係唔圍繞係tst 既...
咁我個人響尖咀丫嘛 ~ 當係架喇

引用:
原帖由 亂交G宴 於 6-1-2009 11:02 發表 查看引用來源

咁我個人響尖咀丫嘛 ~ 當係架喇
咁都得 好矛wor.......

不過.....tst ...唔驚撞到"熟"人咩

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-1-6 11:12 AM 發表 查看引用來源

咁都得 好矛wor.......

不過.....tst ...唔驚撞到"熟"人咩
我唔似得"邊個"咁....尖咀唔係我主場喎 :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 6-1-2009 11:16 發表 查看引用來源

我唔似得"邊個"咁....尖咀唔係我主場喎 :smile_47:
丫~~~"邊個" ?:smile_41:
邊到先係你"主場"呢..咁.......

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-1-6 11:24 AM 發表 查看引用來源

丫~~~"邊個" ?:smile_41:
邊到先係你"主場"呢..咁.......
我話"大埔"妳信唔信呀

又係咁,吊人癮架!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆