上一頁下一頁
發新話題

元旦 CP 跟 copyboy 團, 會員 report 一個

收藏  |  訂閱
133  3.6k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-2 06:01 PM 發表 查看引用來源

500都ok, 唔係600咩?
如果帶佢飲酒, 跟住玩到12點, 唔帶走或1q又點計???
11點幾之前要放生,如果時間之內有1Q就比全程300,如果無執過,只系陪飲酒,就全程200!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-2 18:01 發表 查看引用來源

500都ok, 唔係600咩?
如果帶佢飲酒, 跟住玩到12點, 唔帶走或1q又點計???
over 3 hours 應該當過夜啦....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-2 06:09 PM 發表 查看引用來源

over 3 hours 應該當過夜啦....
唔系,以前有CHING試過,如過左12點想叫佢走,就無咁易,可能要當包夜計!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-2 06:08 PM 發表
11點幾之前要放生,如果時間之內有1Q就比全程300,如果無執過,只系陪飲酒,就全程200!
哦,諗得過喎, 當坐台都抵啦, 8:00入場, 11:00點都知道邊條女好玩d啦, 唔岩放生:smile_47: :smile_47:
唔知有無我既茶呢:smile_41:

THANKS CP REPORT :smile_38:

good, kung hei ching eat a good meal la

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-2 06:15 PM 發表 查看引用來源

哦,諗得過喎, 當坐台都抵啦, 8:00入場, 11:00點都知道邊條女好玩d啦, 唔岩放生:smile_47: :smile_47:
我覺得, 如果銀根鬆動的話, 就4 點幾 5 點去倉 pick 2 個
再去食下野, 之後唱 k, 唱到一半上床雙飛, 比較下邊個 ok 先留一個
咁都係 $300 + $500
咁玩法
係講緊第 1 part 雙飛, 之後重有 2q 1 對 1

抵過係 k 叫女過夜, 又唔肯定條女 service 好唔好....

引用:
原帖由 水中月9394 於 2009-1-2 06:20 PM 發表 查看引用來源

我覺得, 如果銀根鬆動的話, 就4 點幾 5 點去倉 pick 2 個
再去食下野, 之後唱 k, 唱到一半上床雙飛, 比較下邊個 ok 先留一個
咁玩法

抵過係 ...
哇,你真識計數,唔夠你玩啦!:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-2 06:15 PM 發表 查看引用來源

4-5點就大倉搵女,乜你要8點先搵女,咁夜無乜好野囉,早去多靚女,5-11點都系當1Q或坐台,200-300!

引用:
原帖由 水中月9394 於 2009-1-2 06:20 PM 發表

咁玩法

抵過係 ...
我年紀大,2Q已經.......:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆