上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......失敗左!除夕唔記得倒數.....

收藏  |  訂閱
125  6.3k

果件睡美人十點未夠就開始瞓...瞓足兩年....:smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-1 11:47 PM 發表 查看引用來源
果件睡美人十點未夠就開始瞓...瞓足兩年....:smile_27:
我錯...以為佢好飲得..點知係好訓得.....:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

可樂..好...

財財兄琴晚玩得開心嘛

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-2 12:13 AM 發表 查看引用來源
財財兄琴晚玩得開心嘛
Cacoke兄....我條女話要把你灌醉 。。(如果飲可樂都醉):smile_42:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-1 09:46 PM 發表
又出完除夕團翻黎,講下情況先,因當日好多人都要返工,無得收早,咁唯有各自上路,我就四點幾出發,約左幾個團友深圳會合,到達CP六點幾。
即刻一馬當先,跳上白牌車直指大鐵倉,因有兩舊團友,佢地要好夜先到,指 ...
算啦,佢都叫睡美人....總好過我上次果條咸魚.....
話時話係邊條靚女呀,係咪我上次講果個呢?

引用:
原帖由 sn達人 於 2009-1-2 00:31 發表 查看引用來源

Cacoke兄....我條女話要把你灌醉 。。(如果飲可樂都醉):smile_42:
師兄你係.....:smile_41:

叫條女灌我迷湯囉...

CP Coke .....:smile_46:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-2 00:31 發表 查看引用來源

算啦,佢都叫睡美人....總好過我上次果條咸魚.....
話時話係邊條靚女呀,係咪我上次講果個呢?
個鼻有粒 Pink 瘡果位....

可能佢日頭仲有份工...so....夜晚就.....:smile_19:

團長 ....我有提你玩倒數架...你又唔理我:')
真係美中不足....無玩倒數.....我提左你3次:smile_39:
不過果晚都好好玩....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-2 12:36 AM 發表 查看引用來源

師兄你係.....:smile_41:

叫條女灌我迷湯囉...

CP Coke .....:smile_46:
咪玩十下十下!!!記唔記先:smile_44: .....下次買多幾打可樂呀:smile_30:

多謝師兄失敗報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆