上一頁下一頁
發新話題

CP花刀住四星魚信團....日日出發自由行...3人成團!

收藏  |  訂閱
168  6.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-1 07:38 PM 發表 查看引用來源
監於有網友詢問本人,問有無平日出發團。
我與有關方面商量後,得出此方案。
本人都系試下反應,如此方法受歡迎會繼續舉辦!

日日都可出發,四人成團,有邊位CHING想邊日開團。
就請PM本人登出名單,然後集齊 ...
快d泥啦!!

去唔到都支持下先~~~:smile_38:

再推,有8.11.13
再多2人就可出發!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-6 02:48 發表 查看引用來源
再推,有8.11.13
再多2人就可出發!
\\\\

COPYTour @CP  天天出發...四位成團...

團長飛支保險...包有女過天黑...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-6 04:07 AM 發表 查看引用來源
\\\\

COPYTour @CP  天天出發...四位成團...

團長飛支保險...包有女過天黑...
飛支唔敢包!睇女運!:smile_30:

團長改埋內文好喎!內文仲係寫四人!:smile_13:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-6 10:55 AM 發表 查看引用來源
團長改埋內文好喎!內文仲係寫四人!:smile_13:
改左啦,聽日話去個3人,失晒中!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-7 20:49 發表 查看引用來源
改左啦,聽日話去個3人,失晒中!:smile_39: :smile_39:
團長咪長駐CP 一個月搞旺佢囉

因人少及成本關系,本人不可能陪團出發.(因為唔夠多餘錢包團長玩樂,叫雞)
4人就有40支酒,人多就酒多,餘此類推.(飲唔晒既,團長會留黎下次用,又有錢呃.就有雞叫)

日日開團...開3日...夠團長出黎玩一次.....

引用:
原帖由 老還童 於 2009-1-7 09:57 PM 發表 查看引用來源
因人少及成本關系,本人不可能陪團出發.(因為唔夠多餘錢包團長玩樂,叫雞)
4人就有40支酒,人多就酒多,餘此類推.(飲唔晒既,團長會留黎下次用,又有錢呃.就有雞叫)

日日開團...開3日...夠團長出黎玩一次.....
咁.....你黎開啦,我收山!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆