上一頁下一頁
發新話題

歡場真愛?

收藏  |  訂閱
174  9.8k

:smile_34: 你輸得起咪試下囉、希望你有好結果啦Good Luck

我都諗緊有物方法令佢從良? 我諗如果佢以前同過d客上床我怕接受唔到

食咗先講啦....都唔知啱唔啱自己口未

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-29 04:50 PM 發表 查看引用來源
我都諗緊有物方法令佢從良? 我諗如果佢以前同過d客上床我怕接受唔到
我想問你係大陸做野或香港,條女你点睇住佢,佢背後偷食你点算:smile_39:

我係想要佢個心, 唔止要佢個身, 佢冇心, 食咩都冇味la

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-29 04:58 PM 發表 查看引用來源
我係想要佢個心, 唔止要佢個身, 佢冇心, 食咩都冇味la
你今年多大CHlNG

呢位c兄~~你咪試下囉~~~不過有好多朋友都講過~~~大陸妹講野信一成好喇
如果唔試過我諗你係唔會死心嘅...

想試咪試下囉~~最緊要你輸得起就得喇~~~~祝c兄好運啦~~~

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2008-12-29 04:57 PM 發表 查看引用來源
我想問你係大陸做野或香港,條女你点睇住佢,佢背後偷食你点算:smile_39:
如果條女愛你, 佢係唔會背後偷食, 如果佢有心偷食, 你喺邊都一樣.

我喺香港返工.

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2008-12-29 05:04 PM 發表 查看引用來源
你今年多大CHlNG
主題已寫, 是否相距太大?

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-29 03:50 PM 發表 查看引用來源
到底歡場可唔可以搵到真愛? 個小姐21歲, 唔出街, 只坐枱, 做咗一個月, 以前做夜場幫客訂房, 再以前做正職. 現在本身有份part-time正職, 樣貌都幾標緻, 身材高度都ok, 性格都唔差, 有唔少客捧場. 小弟30歲 ...
兄弟回頭是岸呀!

一睇你講D野就知你小出來玩,佢做愛多過你食飯!

相信我的話就玩多D先再講真愛!

1.出得來做想什麼呀?

2.要找老公或男友需要在歡場嗎?

3.你話上面D有錢二世祖多唔多?

4.唔出抬可能是有條佬包左,食快餐價錢合理你睇吓去唔去馬呀?

5.咪當你是情聖,夠錢個個都係靚仔,唔好自問啦!你夠唔夠D男星英俊呀?

6.你一個月比到幾多錢家用? 到時唔夠用又咪同你講出返去做,只係坐台唔出台,
到搵到水魚時你話飛唔飛你呀?

勸你一句沉船是死路一條!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆