上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.6k

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-27 04:30 PM 發表 查看引用來源
咩樹又哥:smile_43::smile_43:
叫聲你話你知我收左工返左屋企咁解姐:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2008-12-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

講樣野妳知~~~~~~

我好鐘意妳~~~~

果兩隻貓仔~~~~好得意呀
嚇得我丫~  不過 " 狼羊 " 唔會想食左小天使果兩隻貓丫嘛~:smile_35:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

hi~ benchan~
唔洗月影幫你撐場今日啦~
佢邊得閒同我撐埸喎, 咁多人等住約佢.  
都係靠自己la.  

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

嚇得我丫~  不過 " 狼羊 " 唔會想食左小天使果兩隻貓丫嘛~:smile_35:
放心啦~~~~唔洗驚~~~~

我唔食貓架~~~~~

我只係養貓架咋:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-27 04:29 PM 發表 查看引用來源
早排遮:smile_44:吾講住先,加陣要去排隊攞錢買生菓食~
咁唔阻你去排隊攞 " 生菓金 " 啦~

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

佢邊得閒同我撐埸喎, 咁多人等住約佢.  
都係靠自己la.  
仲好講~:smile_38: 唔係多得 " 月影 " 幫你撐旺個post~:smile_45:  邊有得你咁快開新post啊~
咁佢人緣好丫嘛~ 咁就梗係多人約佢啦~ 你有無請佢飲茶多謝0下" 月影 " 先~:smile_46:

小天使放假有咩節目? :smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2008-12-27 04:35 PM 發表 查看引用來源

放心啦~~~~唔洗驚~~~~

我唔食貓架~~~~~

我只係養貓架咋:smile_03: :smile_03:
原來狼羊也是愛貓之人啊~ 小天使最愛"茄菲貓"~:smile_30:  
這是小天使的星座 - 射手座~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 04:45 PM 發表 查看引用來源

原來狼羊也是愛貓之人啊~ 小天使最愛"茄菲貓"~:smile_30:  
這是小天使的星座 - 射手座~:smile_40:
射手貓???

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 04:40 PM 發表 查看引用來源

仲好講~:smile_38: 唔係多得 " 月影 " 幫你撐旺個post~:smile_45:  邊有得你咁快開新post啊~
咁佢人緣好丫嘛~ 咁就梗係多人約佢啦~ 你有無請佢飲茶多謝0下" 月影 " 先~:smile_46:
我都知, 依家我個post 咪拍晒烏蠅la. :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆