上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月20日之鐵倉木頭妹!

收藏  |  訂閱
213  8.8k

if she knows why to do then no need u to teach la~

引用:
原帖由 水中月9394 於 2008-12-22 01:28 AM 發表 查看引用來源
嘩~ 正呀
新女下海呀
如果個女仔幾日之後打比你, 話你講得岩, 佢唔岩做呢行, 想做返乖乖女....
copy 有冇諗住救佢出火炕呀?
阿月,仲唔訓,唔駛做呀!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-22 01:25 AM 發表 查看引用來源
團長......我條女都唔係好得好多......佢同我傾計多個做....
又講人生哲理,又講曾經蒼海.....
唉....最慘係對野大.....但係好林吓......真係咩性趣都無晒....
佢仲懶投入咁一路做一路叫我老公....當當jj都 ...
哇,你既經歷可以出POST都得!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-22 01:31 發表 查看引用來源
阿月,仲唔訓,唔駛做呀!:smile_30:
捧你場嘛..

原來團長條女咁新,唔怪得之佢成晚都呆下呆下咁啦~~~!!!

回覆 22# 的帖子

沒法啦~ 比個衰女捉住, 做左水魚一日... 返到 hk 買電腦, 宜家重裝緊機....

下次搵返個招呼好既補數:smile_38:

引用:
原帖由 水中月9394 於 2008-12-22 01:34 AM 發表 查看引用來源
沒法啦~ 比個衰女捉住, 做左水魚一日... 返到 hk 買電腦, 宜家重裝緊機....
你就好啦,有水魚食!:smile_30:

多謝影印仔........木人巷報告

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-22 01:32 AM 發表
哇,你既經歷可以出POST都得!:smile_30:
24號你係唔係去天鵝湖.....係就預埋我.....:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆