上一頁下一頁
發新話題

我與C小姐的一段情, 更新版

收藏  |  訂閱
44  3.1k

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-18 02:39 AM 發表 查看引用來源

睇係一回事
做係另一回事
你知架:smile_46:
當然知啦, 只係覺得如果做到咁, 我就唔會再煩啦!!:smile_13:

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:24 AM 發表 查看引用來源

對佢好係一種壓力, 對佢黎講, 咁我應該點對佢好呢? 有人講過, 以靜制動, 呢個方法我覺得好消極, 唔work!!
學上面位c 姐咁講真係當佢係朋友最好......但極其量真係朋友......一over 左又係令一樣野~~但呢樣野係好難控制....做唔做到真係睇你自己.......
我有個fd 佢比個男仔追左佢2年......但個個男仔唔係迫佢....真係好似朋友咁....只係樣樣野都係佢背後支持.....直到我個fd 個前男友再搵返佢....個個男仔知道都無迫佢....都係等佢自己諗清楚....結果佢地今年年尾結婚....而我個fd 前男友其實係我兄弟......即係個個其實係我呀嫂....不過最緊要佢自己開心囉.....

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:42 AM 發表 查看引用來源

學上面位c 姐咁講真係當佢係朋友最好......但極其量真係朋友......一over 左又係令一樣野~~但呢樣野係好難控制....做唔做到真係睇你自己.......
我有個fd 佢比個男仔追左佢2年......但個個男仔唔係迫佢....真係 ...
唔敢當~
都係個句~
係你既...百年到老都係你既~

引用:
原帖由 tailookkin 於 18/12/2008 02:12 AM 發表 查看引用來源
佢唔出聲, 講第二樣野, 我再追問, 都係咁, 我唔想逼得佢太緊, 無再講呢個話題!!
咁您都係唔好再講住!:smile_13:

等候時機成熟先再响佢表白囉... :smile_13:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-18 02:44 AM 發表 查看引用來源

唔敢當~
都係個句~
係你既...百年到老都係你既~
其實我都係打算叫樓主咁做....不過我都中意過人真係好難.....不過實例我就係攪到個女仔避我......所以樓主你諗你呀......意見可以比.....但最終點做都係要靠自己!!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:42 AM 發表 查看引用來源

我有個fd 佢比個男仔追左佢2年......但個個男仔唔係迫佢....真係 ...
我有時覺得佢又唔係避開我, 仲好聽我話tim!! 早上個禮拜, 咪天氣轉凍, 佢病左, 我就sms佢, 叫佢小心身體, 著多件衫, 最好就攪條頸巾, 唔好入風!! 之後佢無覆我, 上星期五, 我去佢鋪頭(佢知我去既), 佢收鋪時,佢就係咁著,頸上面就係攬左條頸巾!!我覺得我d細微野,佢係會留意同接受!!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:52 AM 發表 查看引用來源

其實我都係打算叫樓主咁做....不過我都中意過人真係好難.....不過實例我就係攪到個女仔避我......所以樓主你諗你呀......意見可以比.....但最終點做都係要靠自己!!
唔好咁講,妳地肯比意見我,我真係好開心,好榮幸,再係到講聲,多謝妳! 

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 02:55 AM 發表 查看引用來源
我有時覺得佢又唔係避開我, 仲好聽我話tim!! 早上個禮拜, 咪天氣轉凍, 佢病左, 我就sms佢, 叫佢小心身體, 著多件衫, 最好就攪條頸巾, 唔好入風!! 之後佢無覆我, 上星期五, 我去佢鋪頭(佢知我去既), 佢收鋪時,佢就係 ...
我作為一個外人我既分析未必一定o岩....咁我以下講既野希望你唔好介意因為會比教直接....只於我講既野你唔洗太在意....但你可以諗下分析下未嘗不無道理.......
c 兄 天氣凍.....你比我都著多件衫啦.....咁凍你唔叫我都會加多條頸巾啦......有d野會唔會係自己諗多左呢???
喇我唔敢講佢係咪會聽你講又或者唔聽.....不過只係天氣凍唔通著吊帶熱褲咩?我就唔覺呢一樣野可以反映到佢心態!
帶望你唔好怪我太直......

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 03:02 AM 發表 查看引用來源

我作為一個外人我既分析未必一定o岩....咁我以下講既野希望你唔好介意因為會比教直接....只於我講既野你唔洗太在意....但你可以諗下分析下未嘗不無道理.......
c 兄 天氣凍.....你比我都著多件衫啦.....咁凍你唔 ...
係,妳講係岩; 但上星期五,天氣又好似暖左播,因為佢果日都著得有d怪,上身包到實一實, 但下身又著短裙!不過.....都係好靚女:smile_30: !!

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-12-18 03:09 AM 發表 查看引用來源

係,妳講係岩; 但上星期五,天氣又好似暖左播,因為佢果日都著得有d怪,上身包到實一實, 但下身又著短裙!不過.....都係好靚女:smile_30: !!
haaaaaaaaaaaa...:smile_30: 我都唔知點答你好喇.....不過點都好啦......可以為喜歡既人付出已經好好.....慢慢來真係無我急......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆