上一頁下一頁
發新話題

冇帶套冇內射....會唔會有BB~?

收藏  |  訂閱
49  2.9k

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 08:03 PM 發表 查看引用來源

我梗識字啦~
你話女友m嚟唔攪得都要同你口爆嘛......
仲唔係淫棍:smile_42:
唔攪得同我口爆就係淫棍,你有男朋友都可以有sp貢咪仲淫,貢唔算淫婦咩?:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 09:13 PM 發表 查看引用來源

唔攪得同我口爆就係淫棍,你有男朋友都可以有sp貢咪仲淫,貢唔算淫婦咩?:smile_45:
我無否認喎

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 09:17 PM 發表 查看引用來源

我無否認喎
貢咪得囉!淫婦,講貢多做咩啫!:smile_45:
但我係我唔會認喎!:smile_34:
我同我女朋友呢啲係情趣,我鐘意佢,佢又鐘意我先會貢做
你嗰啲叫淫蕩:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 09:20 PM 發表 查看引用來源

貢咪得囉!淫婦,講貢多做咩啫!:smile_45:
但我係我唔會認喎!:smile_34:
我同我女朋友呢啲係情趣,我鐘意佢,佢又鐘意我先會貢做
你嗰啲叫淫蕩:smile_45:  
一個自己呃自己嘅咸蟲:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 09:22 PM 發表 查看引用來源

一個自己呃自己嘅咸蟲:smile_45:
一個唔知醜嘅淫婦:smile_45:

引用:
原帖由 Runaway_Love 於 2008-12-15 10:35 PM 發表 查看引用來源
好想知道....我女朋友經期不嬲都唔準...

我同佢做亦冇用套....但次次都唔係內射....

咁樣中招機會其實高唔高....:smile_41:

PS:我想買事後丸佢食但係佢唔肯:smile_39:
經期唔準就計算唔到安全期,風險比較大
唔用套外射既方法,有常識都知有一定風險!
唔可以答你機會高唔高
因為好睇你本身你精子健唔健康而造成既懷孕率有幾高

另外
事後丸一般都唔建議食
除非真係好緊急好唔小心射左入去就食
因為隻藥係for你緊急用途
唔係比你避孕!
加上食得多,對女人身體有一定害處

下次小心d,會冇事架!

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 09:25 PM 發表 查看引用來源

一個唔知醜嘅淫婦:smile_45:
淫又點會知醜~傻嘅:smile_39:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2008-12-16 09:34 PM 發表 查看引用來源

經期唔準就計算唔到安全期,風險比較大
唔用套外射既方法,有常識都知有一定風險!
唔可以答你機會高唔高
因為好睇你本身你精子健唔健康而造成既懷孕率有幾高

另外
事後丸一般都唔建議食
除非真係好緊急好唔小 ...
十九妹,你都過咗嚟呀!:smile_38:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 09:36 PM 發表 查看引用來源

淫又點會知醜~傻嘅:smile_39:
講得好,我服你:smile_29:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-16 09:36 PM 發表 查看引用來源

十九妹,你都過咗嚟呀!:smile_38:
唔好係度吹水啦
過番去啦!呢度比人問野架嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆