上一頁下一頁
發新話題

有條女肯做我SP......身材好正....但個樣就好吾掂....應吾應承??

收藏  |  訂閱
114  5.6k

C兄唔食唔該比我食:smile_38:
小弟要挑戰加藤鷹

熄左燈咪又係一樣~~

我覺得去得過
可以做炮友,做唔到情人

引用:
原帖由 nasabug 於 2008/12/14 02:02 AM 發表

每個人銀眼尺度唔同 :smile_39:
不如你講講身材點叫做好正,個樣點叫做唔銀眼(例如邊位女星)
身材
1.6高
34C 24 36..........挺而堅....23歲.....又白又滑......

佢個樣....好難搵到個女星可以同佢比美.....有咁的人都無可能做到女星啦!

ching,搵 sp啫,唔駛要對成細呀,你咁樣不如去搵老婆喇

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008/12/14 02:02 AM 發表

SP啫, 你仲想點
其實一般人....搵SP .....有乜要求架...
正系想"出入"??

我想搵個SP系同我一齊玩D平時玩吾到的活動架.....

引用:
原帖由 攝時間 於 2008-12-14 02:06 AM 發表 查看引用來源

身材
1.6高
34C 24 36..........挺而堅....23歲.....又白又滑......

佢個樣....好難搵到個女星可以同佢比美.....有咁的人都無可能做到女星啦!
你唔要我要...介紹黎識下啦~~~~

咁樣唔得已經死啦... 身材點好都無用
引用:
原帖由 攝時間 於 2008-12-14 01:34 AM 發表 查看引用來源
有條女肯做我SP......身材好正....但個樣就好吾掂....應吾應承??

我好想有個SP....但一直搵吾到滿意的對象.....

到搵到满意的...又吾肯做SP.....

終於
上年識到條女...佢話佢自己好正....出黎見到之 ...

引用:
原帖由 攝時間 於 2008-12-14 02:06 AM 發表 查看引用來源

身材
1.6高

個樣差過夏惠姨 :smile_42: ?

引用:
原帖由 nasabug 於 2008/12/14 02:10 AM 發表

個樣差過夏惠姨 :smile_42: ?
同夏惠E一樣.....另你有吾想望清楚的感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆