上一頁下一頁
發新話題

蒲俠製造~25/12(四)CP五x花聖誕節唱K團 (己取消,因為個場又開唔到,好似要過年後先開)

收藏  |  訂閱
71  2.5k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-12-12 02:45 PM 發表 查看引用來源

CP 唱 K , 其實去老牌大場會穩陣 D , 預計位位 400 , 點解唔去半島呢 ? :smile_41: :smile_41:
因為要見識超級大場...唱K只係其次

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-12 04:05 PM 發表 查看引用來源
蒲俠天搞K團,唔去都要推一推。
得閒咪黎一齊玩囉....我唔怕你飲爆我張單嫁喎....(因為打算收你8舊:smile_30: ...).....(說笑:smile_13: )

全力支持你:smile_47: :smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-12 05:38 PM 發表 查看引用來源

咁就應該身體力行啦..開正你果飯啦:smile_30:
好想去,但嗰日有可能屋企做冬食飯:smile_27: :smile_27:

未知去吾去到...支持一嘢先

我都要做節啊原來果晚....要改期TIM...:smile_45: ..就25號啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-12 07:02 PM 發表 查看引用來源
我都要做節啊原來果晚....要改期TIM...:smile_45: ..就25號啦
25號:smile_27: :smile_27: :smile_27:

你叫我地呢d有虎虎嘅點嚟呀

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-12-12 19:07 發表 查看引用來源

25號:smile_27: :smile_27: :smile_27:

你叫我地呢d有虎虎嘅點嚟呀
boxing day 去開包好啲嗎

天哥搞k團,去吾到支持下先
有四位數字女女,haha..我諗各位師兄未飲巳經頭暈:smile_27:

唔去都支持下.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆