上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 03:34 AM 發表 查看引用來源
哈哈  

我都想睇下大家有咩方法

最初上來都係為左有冇人講第一次:smile_47:

點之睇左一個帖就鍾意左來呢度睇故仔:smile_46:

聽呢度d人講  第一次好sad架喎  :smile_19: :smile_19:

我同佢都係第一 ...
正正常常唔好攪咁多野啦

話晒都係第一次MA

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 03:43 AM 發表 查看引用來源

正正常常唔好攪咁多野啦

話晒都係第一次MA
我諗住都係最基本男上女下果隻
簡簡單單咁樣比其他冇咁痛聽聞

不過呢條女由淑女比我調教到成個淫婦咁
都有少少覺得自己教壞佢:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 03:45 AM 發表 查看引用來源

我諗住都係最基本男上女下果隻
簡簡單單咁樣比其他冇咁痛聽聞

不過呢條女由淑女比我調教到成個淫婦咁
都有少少覺得自己教壞佢:smile_19: :smile_19:
攪到未攪過你又知佢淫
天外有天人外有人呀  朋友:smile_30:

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 03:46 AM 發表 查看引用來源

攪到未攪過你又知佢淫
天外有天人外有人呀  朋友:smile_30:
本身佢好純架

睇到咸野都遮住對眼果d來:smile_46:

拍拖頭幾日就教佢同我玩sex phone :smile_46:

佢一路都想同我搞架喇

不過都礙於係處  怕痛  驚  先拖下拖下咋嘛

不過相比呢度身經百戰既囡囡來講  我女友更係唔及呢度喇

呢度令我大開眼界:smile_46:

22#發夢啦..頭2次一定痛到仆街:smile_34:
除非對手經驗老到....條女又唔緊張.......不過女仔好難唔緊張wo:smile_13:
:smile_30: 版淑女變淫婦咪幾好:smile_30: :smile_30: 證明你成功啦~

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:50 AM 發表 查看引用來源
除非對手經驗老到....條女又唔緊張.......不過女仔好難唔緊張wo:smile_13:
:smile_30: 版淑女變淫婦咪幾好:smile_30: :smile_30: 證明你成功啦~
係囉  佢都話我有經驗咪好囉:smile_19: :smile_19:

我都打左個突

我岩先睇個二萬一買隻處  都覺得痛到仆街:smile_19:

或多或少都有d 擔心:smile_24:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:50 AM 發表 查看引用來源
如果比隻豬我攪我唔得家

攪到佢痛我個心又唔好過

可兒都好似忘記唔到個種痛喎

24#嘩..我冇身經百戰呀:smile_27:
處多數睇咸片都會怕蜃摭下眼架啦..有幾出奇丫...:smile_42:
我就覺得好好笑..都冇劇情既...悶到死~

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 03:54 AM 發表 查看引用來源

如果比隻豬我攪我唔得家

攪到佢痛我個心又唔好過
我咪因為咁先拖左成3年

我諗諗下話唔定又會拖多3年

3年又3年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆