上一頁下一頁
發新話題

好痛!

收藏  |  訂閱
61  5.8k

有無做前奏.......

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-8 11:04 PM 發表 查看引用來源

女仔要識得保護自己架
知道

引用:
原帖由 ihp 於 2008-12-8 11:04 PM 發表 查看引用來源
有無做前奏.......
就係摸下波波,lam下耳仔咁囉

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-12-8 11:24 PM 發表 查看引用來源

如果我係男朋友...我唔會迫女朋友m到做:smile_39:

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-12-8 10:36 PM 發表 查看引用來源
今日考完試去左bf屋企,諗住見下佢,留到食飯就走
去到佢屋企,佢屋企得返佢mami訓緊覺
佢同佢mami係訓碌架床的(o係廳)

我溫左一陣書,bf話眼訓要訓覺
我就上埋陪佢訓一陣 因為我好鍾意佢攬住我的感覺!!!
佢攬左 ...
:smile_13: :smile_13: 我都試過咁痛....
好辛苦...:smile_27:

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-12-8 11:24 PM 發表 查看引用來源

伸入bra度摸?

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-12-8 10:52 PM 發表 查看引用來源

其實次次佢入我,我左面陰道都好痛
要自己就位
樓主,認真講,成日同一個位痛,睇睇醫生好bor....

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-8 11:25 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我都試過咁痛....
好辛苦...:smile_27:
冷血,你咪話唔痛咩?

引用:
原帖由 冬甩'' 於 2008-12-8 10:36 PM 發表 查看引用來源
今日考完試去左bf屋企,諗住見下佢,留到食飯就走
去到佢屋企,佢屋企得返佢mami訓緊覺
佢同佢mami係訓碌架床的(o係廳)

我溫左一陣書,bf話眼訓要訓覺
我就上埋陪佢訓一陣 因為我好鍾意佢攬住我的感覺!!!
佢攬左 ...
thanks for sharing.

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 11:28 PM 發表 查看引用來源

樓主,認真講,成日同一個位痛,睇睇醫生好bor....
:smile_13: 我就覺得吾駛去到睇醫生果個地步ge/.
同條仔搞..有時大力得制...真係好痛.... :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆