上一頁下一頁
發新話題

第一次...update on p.3 #41

收藏  |  訂閱
79  18.5k

咁好笑的exp.~~~~~~~~~~~~~~

一驚C會係扒王之王,甚或魯芬之流(雖則交換過相,可以假GA MA),
又驚佢會彈我鐘,白行一次

:smile_38: ....依句最好笑

引用:
原帖由 gri 於 2008-12-7 05:20 PM 發表 查看引用來源
咁好笑的exp.~~~~~~~~~~~~~~
都唔知係好嬲定好笑lor.......

呢次失敗經驗.....
搞到我有心理陰影tim ar.................

之後頭一兩次同女友搞都好驚自己真係唔得...............
好彩後尾証實功能正常........

故事幾過癮.....但真估唔到...後生仔...點會軟??

我同d女..一晚3次都得....!!!!! 我依家唔後生了...!!!

可能樓主真係太緊張啦....

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-12-7 11:23 PM 發表 查看引用來源
可能樓主真係太緊張啦....
ai........................

總之以後我唔會再用extra safe

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

ai........................

總之以後我唔會再用extra safe
----------------
extra safe 有物問題?

YOU'RE VERY GOOD LUCK......................

你講到條女好正咁..
咁都會軟
條女一定好冇mon

我第一次搞野果時都軟左~
真係好唔開心~好驚自己有事以後玩唔到~
好彩之後搞野都ok~同埋我搞野一定要環境黑d
日光日白我都會軟~可能係怕羞啦
今年我先20歲~有排增加經驗~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆