上一頁下一頁
發新話題

在大陆, 港仔唔係最受欢迎的.

收藏  |  訂閱
105  9.5k

hahahahaha.............

港仔一向都吾係受歡迎架啦.
受歡迎個個係只係(人仔)咋...........funny

引用:
原帖由 Pwkp 於 2008-12-6 11:49 PM 發表
哈哈呢位仁兄應該係唔鐘意香港人既大陸人~~~
香港也是中国的!

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-6 11:34 PM 發表 查看引用來源
我敢说, 虽然港仔有钱, 但係, 係大陆, 港仔唔係最受欢迎的. 有D新加坡或马来西亚来的商人, D大陆妹真係会当他们神拜. 大陆妹 ...
知道好耐啦!港燦個名越o黎越臭,好多台灣、日本客都o係我地至上,除非係劉德華啦!:smile_15:

港男咁古惑,咸濕

大陸女仔知港男真面目,梗係唔like啦

但係港男比起大陆男有钱D.

點解近排咁多大陸哩出埋呢D咁0既post.....又話港人乜...又話港人物............上去玩...明明係香港人仲乜唔認呀.....個D囡囡只係認得毛主席....話之你係乜人啦.............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pat88888888 於 2008-12-7 01:28 AM 發表
港男咁古惑,咸濕

大陸女仔知港男真面目,梗係唔like啦
哈哈.. 但係亦都有好多港男比大陆妹呃!

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-7 01:34 發表 查看引用來源

上當通常都係因為.....貪....囉....

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-7 01:34 AM 發表 查看引用來源

哈哈..我話你知,我係劉德華!最受歡迎男歌手!:smile_15:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-7 01:36 AM 發表

哈哈..我話你知,我係劉德華!最受歡迎男歌手!:smile_15:
刘得话都要娶马来西亚妹咯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆