上一頁下一頁
發新話題

心情麻麻地,但仍有很多性幻想

收藏  |  訂閱
95  5.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-6 09:09 PM 發表

M黎點食自己呀??好Dirty喎~
...我講出黎,你唔好笑喔...

係條un外邊自摸咯...如果你夠sensitive既話,又撞岩好想要,好快就peak的了....

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-6 09:35 PM 發表 查看引用來源

係條un外邊自摸咯...如果你夠sensitive既話,又撞岩好想要,好快就peak的了....
我諗我唔得啦~因為我有經痛,所以無mood自慰架~
就算好想做,都要留返m後,本來可以插後欄(我地平時有插開),
不過m黎緊清潔都麻煩啦:smile_39:
男友又唔得閒=.=

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-6 09:35 PM 發表 查看引用來源

唔啱我~
我無自摸好耐:smile_39:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-6 10:02 PM 發表

唔飱我~
咁有時候無人幫,又好想要個時點算?@_@

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-6 10:02 PM 發表 查看引用來源

唔啱我~
自摸其實無咩快感,試過沖涼揸自己波都無咩感覺,
但男友一揸落黎就即刻黎料

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-6 10:17 PM 發表 查看引用來源

就算有FEEL,
HIGH完個人靜返落嚟仲空虛,
所以收咗手好耐:smile_13:

我試過有次黎m...又無得搞,又無自摸,又好勁想要..
點知個晚訓訓下...發春夢...自己high左 @_@"""
仲差d叫左出聲....幾驚嘈醒d roomate...

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-6 10:17 PM 發表 查看引用來源

雖然我係男仔...但我都明白女仔m到果種痛苦:smile_24:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-6 10:21 PM 發表 查看引用來源
我試過有次黎m...又無得搞,又無自摸,又好勁想要..
點知個晚訓訓下...發春夢...自己high左 @_@"""
仲差d叫左出聲....幾驚嘈醒d roomate...
好耐冇見喎,你件衫好鬼cute
你發果個春夢係點架:smile_47:
會唔會你叫左出聲你自己唔知呢

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-12-6 10:26 PM 發表

好耐冇見喎,你件衫好鬼cute
你發果個春夢係點架:smile_47:
會唔會你叫左出聲你自己唔知呢
你又記得我係邊個? ~_~"
係呀,件衫係我正身ac個nickname ma...
我就係仲諗緊自己個次有無叫到出聲..因為我醒個時係打開個口輕輕叫左一野..
旦係發夢個時好似叫得好勁=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆