上一頁下一頁
發新話題

比BF搞到無晒癮...

收藏  |  訂閱
93  8.2k

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:22 PM 發表 查看引用來源
前日BF生日,佢成日唔係香港,諗住佢返黎同佢happy下,仲準備左隻4仔一齊睇.....有成個月冇要,佢見到我都不知幾熱情,我特登唔戴bar坐上佢大脾一齊睇4仔,不出所料...唔夠十分鐘佢已經硬晒咁頂住我,一隻手楂住波波,一隻手 ...
咁咪攪到唔上唔落

用凍水吹醒佢....:smile_15: :smile_15:

我EX 成日都係咁晨早 叫醒我同佢做:smile_04: :smile_04:

可能真係太倦啦
值得原諒既

引用:
原帖由 殺手joe 於 2008-12-6 03:40 PM 發表 查看引用來源
又慘D既,未夠未要睇住4仔自己來Lo
唯有沖涼時....用花洒搞掂...

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:41 PM 發表 查看引用來源

如果當時你係度...或者我會考慮同你玩多次....
乜你咁直接架~
如果當時我係度...我驚會俾你條仔打死我wo:smile_35:
不過見到佢咁...我應該會忍唔住幫佢一把...強暴你...:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:41 PM 發表 查看引用來源

^^係又唔錯呀,走寶呀

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:44 PM 發表 查看引用來源

唯有沖涼時....用花洒搞掂...
可惜...當時有個男人係度就好啦..:smile_30:

引用:

no encore when he wake up?

引用:
原帖由 vsvm 於 2008-12-6 03:46 PM 發表 查看引用來源

可惜...當時有個男人係度就好啦..:smile_30:
有啊...不過係電視度......唉...入面條女身裁仲差過我都吃飽飽...:smile_24:

引用:
原帖由 小誘惑 於 2008-12-6 03:49 PM 發表 查看引用來源

有啊...不過係電視度......唉...入面條女身裁仲差過我都吃飽飽...:smile_24:
u can add me to chat

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆